onsdag, december 5

:S

Är jag ensam om detta? Ibland när jag sitter och jobbar vid mitt skrivbord upptäcker jag att jag har ätit en frukt. Utan att märka det. Nyss låg det en banan i fruktskålen, och nu är den borta. Jag känner smaken av banan i munnen, så det råder ingen tvekan om vad som har hänt. Men helt utan min vetskap.

Lite obehagligt.

14 kommentarer:

Annie - PD sa...

Det där händer mig när jag äter pepparkakor. Tar med mig en rejäl trave till datorn och VIPS! De är borta. Mycket obehagligt. Övernaturligt faktiskt.

Linda K sa...

annie: får maten liv runt jul och tar själv initiativ?

Linda sa...

Nä det har nog aldrig hänt, men däremot har jag "tappat" bort en buljongtärning när jag lagade mat, kunde inte hitta den någonstans. Dagen efter hittade jag den i luckan för diskmedel i diskmaskinen...så går det när man har två småbarn!
Hur har det gått med pepparkakshuset?

Linda K sa...

linda: pepparkakshuset tänkte jag ta lite närmare jul, så det återstår :)

Louise sa...

Jag kan vara så när jag kör bil. Plötsligt "vaknar" jag och har inte en aning vad som hänt senaste 15 minuterna. Har jag mött någon bil? Har jag kört om någon? Har jag bromsat? Det känns också lite märkligt.

mafo sa...

Ja, händer hela tiden. :B

I söndags var vi på julbord i Kil. När jag gick förbi efterrättsbordet kastade jag i mig en Centergodis...efter två tuggor kom jag på att jag har godisstopp fram till jul. Vägen tillbaks till bordet gick förbi toaletten...

Dorisettan sa...

Om även bananskalet är borta finns det anledning till oro. Annars låter det ju mest praktiskt! Äta utan att märka det liksom. Effektivt.

Anna sa...

Var glad att det gäller frukt, mig händer det ideligen m lussekatter. Tar fram en påse ur frysen, o vips är den tom. Endast jag i familjen gillar dem, och nån måste ju äta de stackarna:) En ratad lussekatt är en ledsen lussekatt...

hedgehog-sara sa...

det har aldrig hänt mig faktiskt, jag brukar ha koll på frukt. Så jag behöver inte frukta - hahahahaha

Kojja sa...

Var glad att det är frukt, kunde ju vara en stor toblerone eller nåt liknande som obemärkt slunkit ner... :-)

Linda K sa...

louise: ja det är väl då man har autopiloten på ;)

mafo: HA HA HA!

dorisettan: men om man vill njuta av det man stoppar i sig...

anna: du är en sann kattvän!

hedgehog: jag är fruktansvärd!

kojja: jo jo det rä klart. men om man ser fram emot sin banan och så är den bara borta. dessutom har jag aldrig toblerone liggandes på bordet ;)

Sara sa...

Önskar att ngt sådant kunde hända mig! Jag kopplar alldelses för sällan på autopiloten. Just vad gäller mat så kan det iofs bero på att jag "alltid" är hungrig och att fokus ofta är inställt på när jag ska får äta nästa gång... :D

Anna sa...

Öhh! Ja ibland är det bra konstig hur man gör fast man inte vat att man gör det. Brukas drabbas av samma fenomen då och då. Kram Anna
www.viktkoll.wordpress.com

Linda K sa...

sara: :D

anna: absolut!