tisdag, december 4

Idiotförklaring av mig själv

Jag får mail om att folk krivit på min FunWall i Facebook. Men jag hittar den inte! Vad skriver ni, gott folk, och framför allt, var?

Kul vägg, liksom...

16 kommentarer:

Kairn sa...

Ah, en till med samma problem! Har oxå fått massa meddelanden på min Fun Wall...men vart fasen är den?:S
//Karin

Anna sa...

Känner att jag som en i facebookgenerationen (20) måste berätta hur man gör, lite knepigt är det. FunWall är en s.k application så man måste först lägga till den för att kunna se sina meddelanden. Man går in på sitt Mini Feed och kan sen klicka på att se sitt meddelande och därfetre får man instruktioner för att lägga till en Fun Wall.

Dock varnar jag får att lägga till den, man får massa meddelande och de flesta är av typen skrivuderdenhärlistanochstoppalarvernasfasanfullalidande.Lycka till!

ragazze-Maria sa...

Håller med Anna om varningen för att lägga till den, det är kedjebrev-de-luxe-style på den applikationen tycker jag. Bara trams!

Fröken SötSur sa...

Ha ha...jag brukar inte heller hitta dem;)

Glamourbibliotekaren sa...

Min liste over alt folk har sendt meg når det gjelder applikasjoner jeg ikke har, er skrekkelig lang :-D Men jeg orker ikke. Jeg er for lat til Facebook, kjenner jeg.

hedgehog-sara sa...

jag har tagit bort den, det är bara en massa massgrejs om försvunna personer, roliga djur på en video eller nåt sånt. Personliga grejor kommer inte på funwall eller superwall och allt vad de heter.
Fortsätt leva i frid, ignorera.

Linda K sa...

alla: hjärtligt tack alla! Jag låter helt enkelt bli att installera den :D

MissKeepYourDistance sa...

INSTALLERA DEN INTE!

I'm just saying...

Linda K sa...

miss kyd: I shall not!

Annie - PD sa...

Facebook är trist. Jag fattar verkligen inte grejen....

Linda K sa...

annie: inte riktigt jag heller...

Peter sa...

Men det är ju bara för att ni har riktiga liv. Tänk på oss andra stackars krakar...

Linda K sa...

peter: jag skulle vilja vara lite som du.

Peter sa...

Du är ju den sötaste. Vi kan byta en helg!

En Mölnbobos Liv sa...

Jag tog bort min funwall men ändå kunde folk posta meddelanden, jag får mest "roliga" videosnuttar men orkar inte ens kika på hälften. Tror jag ska klicka i under inställningar att jag inte vill ha mail när folk skriver i superwalls, funwalls etc

Linda K sa...

peter: :D

en mölnbobos liv: jag har ännu inte hittat fram till min, jag tror jag bara fortsätter att ignorera och låtsas som den inte finns... :S