fredag, november 7

Tänder?

Okej, om ni hör någon som skriker ilsket idag i Nackatrakten är det nog bara dottern. Vi tänkte oss ditåt idag. Och hon är arg.

9 kommentarer:

Petra sa...

Forum Nacka, är det detsamma som "Sickla köpstad"? Frågar en som ska till Nacka på kurs nästa vecka och det hade ju inte varit helt fel att spana in det.

Peace in mind sa...

petra: Nä det är skillnad det...Sickla ligger närmre stan, bortanför Hammarby sjöstad. Och Forum Nacka ligger då alltså längre bort, in i Nacka:)

Och Linda, jag är tacksam att du varnar. Ska till Sagas uppfödare idag, och kommer inte hem igen förrän till sen em. Men då kanske du är tillbaka på egen planhalva igen:)

Petra sa...

Attans! För det där Sickla har jag varit i och det hade behövt sig en upphottning :)

Mie letar guldkanter sa...

Ha ha det måste helt enkelt vara så att du inte lyckats lära henne shoppingtjusningen ännu;)

Linda sa...

hon kanske blir gladafre under dagen?
och du...very Carrie today!

Anna E L sa...

Jag såg dig! Skrev på din andra blogg imorse att jag skulle hålla utkik och precis när vi var på väg tillbaka till bilen såg jag dig gå ut från typ Wedins. Jag blev helt till mig, samma pirriga känsla som när jag såg Michael Jackson i Las Vegas. En kändis! En Linda K! Och gud vad snygg du är! Önskar jag varit lite mindre blyg och gått fram och sagt hej.. men jag pekade ut dig för sambon i alla fall. "Hon du vet med den där bloggen, jag visade ju bilden på söta sittande bebisen igår". Japp, han visste vem jag menade. Åh vad roligt och en gång till: du var hur snygg som helst! :)

Linda K sa...

petra: jag troooor dom ligger rätt nära varann, men forum nacka kan jag rekommendera! :D

peace in mind: jag hoppas dina känsliga öron klarade sig ;D

mie: hon torde vara härdad ;D

linda: jarå hon var på topp! tackar :D

anna: HA HA HA åååhhh vad mallig jag blir när du jämför mig med michael :D hu, jag petade väl inte näsan eller nåt? nästa gång MÅSTE du ropa hej :D

Picaflor sa...

Nacka forum har gått från depp till rätt tjusigt, och galet stort!! Jag har hängt där sen jag det öppnade och jag var kiddo. Däremot är Sickla coolare och skönare att vara i. Kanske för att jag jobbar där ;)

Linda K sa...

picaflor: får testa sickla också :)