söndag, november 16

Badkar, part III

Maken vill ha upprättelse. Exakt de här badkaren har vi bråkat om. Och jag har vunnit. Är någon förvånad?

27 kommentarer:

Elin sa...

Makens förslag känns lite 80-tal, det fattas bara den hemska skära färgen... Å andra sidan ser ditt förslag ut som ett enormt handfat. :) Men det var snyggt!

SkåneAnna sa...

Hahaha, elin!
Jag tycker att ditt är fint, det gör jag - men hans var inte SÅ farligt. jag är nästan (nästan!) besviken över att det inte VAR det tvåsitsiga racerbadkaret som var hans förslag...
(Fast å andra sidan - en människa som verkar sund (han är ju gift med dej) kan väl inte gå och rkokna sådär, rent tankemässigt helt plötsligt!?)
Du har fortfarande min röst, men det är inte så stor marginal - jag skulle kunna tänka mig makens badkar i VÅR tillbyggnad faktiskt...

hedgehog-sara sa...

Ditt är snyggare, makens ser bekvämare ut när man vill ligga i badet och njuta :)

Jag tycker ni kan ta ett av varje ;)

Johanna sa...

Nja nu vet jag inte om jag är med i team Linda längre. Då tyckte jag bättre om det du visa i badkar part I, nu tycker jag makens ser bekvämare ut och ditt bara snyggt.

Vesnas blogg sa...

makens ligger man nog bättre i. men ditt är finare. det ska va skönt med...har ni provat dem? ;)

maria sa...

Ditt är väldigt snyggt, men är det bekvämt?

Martina sa...

Haha, jag förstår att maken vill ha upprättelse! Det första du visade var ju vidrigt fult, men det här tycker jag är helt okej:)
Jag håller med de andra, ditt är ju klassiskt, stilrent snyggt men makens ser ju ganska bekvämt ut...

Linda K sa...

alla: klart mitt är bekvämt, det är ju grejen med badkar! makens må vara skönt att ligga i, men det stavas F-U-L-T! :D

Marie sa...

Fult är fult och då ångrar man sig nog i längden. Dessutom jättejobbigt att skrubba ventilerna har jag hört.

Jag följde med intresse badrumsframskridandet hos Weronica http://www.enmammasdag.com/weronica/?cat=64 och där landande de i det alternativ som stod mot "ditt" badkar.

Vi är ännu badkarslösa...

Mikadzuki sa...

Fy tusan, vilket fint badkar!
Jag kommer över och badar på momangen!

polly sa...

Och jag som såg mig er framför mig, med plyschtärningar i taket och flames målade på sidan av rejserbadkaret! Nu blev jag nästan besviken..
Håller med om att ditt är överlägset snyggare, men det ser ju faktiskt inte så bekvämt ut. Jag röstar på räserbadkaret. Med plyschtärningar, doftgranar och flejms.

polly sa...

Och jag som såg mig er framför mig, med plyschtärningar i taket och flames målade på sidan av rejserbadkaret! Nu blev jag nästan besviken..
Håller med om att ditt är överlägset snyggare, men det ser ju faktiskt inte så bekvämt ut. Jag röstar på räserbadkaret. Med plyschtärningar, doftgranar och flejms.

Free Fashion Pia sa...

Ditt ser ju så litet ut i botten, kan man verkligen sitta bekvämt i det? Jag håller nästan på din make's :-)

(Från en som numera bara har dusch).

Ulrika sa...

haha, hälsa maken att jag inte ser någon skillnad på de här, och exemplen nedan.. ;)

Ulrika sa...

...och när kan man komma över o bada förresten? Jag tar med eget badskum! ...har du en handduk? :D

LG sa...

Kan två sitta bekvämt i lag-linda? om inte röstar jag på makens! Bada två är ett måste :-P

Nilla sa...

Har du provat dem?

Sanna sa...

jag håller på makens.
Lite lyx får man allt ha :-P

Linda K sa...

alla: i mitt ryms jag och en bok, that´s all I need! jorå vi kan nog knö oss om det skulle vara. men småbarnsföräldrar badar inte jääääätteofta romantiska bubbelbad tillsammans, pilutta :P

Birgitta sa...

men du, ni kommer ju inte att vara småbarns föräldrar för alltid! Jag badade ofta i vårt gamla badkar och tyckte det va skönt men inget slår bubblorna i vårt nya stora. Det är vardags lyx på hög nivå! Sedan är det himla mysigt att bada med barnen när de är små & tillsammans med maken ibland också. Visst ska ett bubbelbad rengöras men det sköter maken:) Goo för bubblor!

Linda K sa...

birgitta: om vi vill bubbla får vi åka hem till mina föräldrar, där finns det. hemma vill jag ha ett snyggt tyst badkar. det på bilden är inte så litet som många verkar tro, det ryms en mamma och en bnt ungar :)

Jessica E sa...

Håller fortfarande på ditt kar Linda! Har som jag skrev förut sett det i verkligheten och det är ursnyggt och väldigt bekvämt! Frågan är om man vill känna sig som om man är med i Star Wars eller är Nils Karlsson Pysslig i en antik kaffekopp! Tjillevippen för Nils Karlsson säger jag :-)

Tycker för övrigt att alla badkar som bubblar, jet-streamar eller har porr-ljus i olika kulörer borde förbjudas av skönhetsrådet!

Maria sa...

Ser inte makens ut som en förstorad toa?

Sofia sa...

Måste säga att vår mest öveskattade investering var just ett fult bubbelbad som mannen insisterade på. Vi använde det en gång, mest för att testa, men eftersom vi också är småbarnsföräldrar så känns det så grymt 15 år framåt i tiden eller liknande innan man på allvar skulle möjligtvis kanske eventuellt kunna bada ostört och njuta. Nu har vi dessutom sålt den lägenheten där badkaret står. Jag röstar helt klart på ditt kar.

Linda K sa...

jessica: ja fulhetsfaktorn på bubbel är brutal. vill man ha buibblor får man väl fixa det själv ;)

maria: HA HA HA!!!

sofia: tack :D

Ida sa...

Jag hejar på lag Linda!!!

Linda K sa...

ida: det gör du rätt i för jag har vunnit :P