tisdag, maj 13

Jag är yta

Jag har ett par favoritsolisar. Mina Ray Ban. Alltid coola, aldrig fel. Och så har jag ett par Mulberry och några andra ganska obskyra. Men alla dom är lite repiga och ganska till åren.

Igår roade jag sonen med att prova enorma solglasögon på Åhlens. Skulle vilja ha ett par såna där ganska bauta. Inte för bauta, tänk cool på playan (se där, nu tänker jag strand igen).

Frågan är. Ska jag köpa ett par 99-kronors på ovan nämnda typ, eller är det bara skräp? Det är ju kul om dom håller en sommar. Å andra sidan vill jag nog inte lägga tusenlappar på ett par märkes heller.

Oh, det tar på krafterna at tampas med vardagens problem. Borde skänka pengar till Burma istället. Ja, det ska jag!

8 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Bättre att köpa billiga, några par - så spelar det ju ingen roll om man tröttnar eller om ett barn råkar leka med dem :)

Jag har slutat köpa tretusenkronors, det är ändå ingen större skillnad. Om man inte hittar de ultimata förstås - som funkar i fem-tio år. Och strandglasögon ska vara billiga, så slipper man vara orolig för att de ska bli snodda.

Josefine R. sa...

Polaroid är relativt billiga (100-600 kr) och jättebra. Jag älskar dom verkligen! Glasen är dessutom behandlade så alla reflexer tonas bort... Dom finns hos optiker och lite varstans...

Martina sa...

Jag köpte ett par snygga, rejäla på H&M för tre år sedan. Hur bra kvalitet som helst för 79 spänn!

Merete sa...

Synes bestemt at dyre briller sitter bedre på en billige, men ingen regel uten unntak... ønsker meg piloter denne sommeren så hvis noen vet om noen store med grå glass som ikke koster skjorta tar jeg gjerne imot tips! Ehem, ble litt avsporing dette, men...:-) Lykke til med solbrillejakt!

SkåneAnna sa...

Köp billiga - du ammar, kvinna! Det betyder att du kommer att ha köpt 6-7 par innan sommaren är över eftersom du blir av med dem hela tiden....

själv skaffade jag ett par "lagom stora" *viskar* på ICA MAXI för 79kr - jag ammar visserligen inte, men jag känner mej själv...
:D

Linda K sa...

hedgehog: smart tänk! det lutar ditåt :)

josefine r: mm, värt att kolla, tack!

martina: hygglo!

merete: piloter rockar! nä FÖR billiga är kanske inte att föredra, men nåt mellanting :)

skåneanna: ha ha ha på ica? :D du är dagens coolaste! :D

Annie - PD sa...

Jag köper billiga i omgångar från Lindex/H&M och det är oftast riktigt bra kvalitet :)

Linda K sa...

annie: skepp å hoj, det får nog bli nåt sånt :)