lördag, september 27

Tack Ebba

Ebba snackar om "mina" Acne-brallor. Nu har jag inte manchesterbyxorna men samma modell i jeans. Jag betvivlar att mina ben är mycket mer raka och pinniga än Ebbas, men det är ju ändå trevligt att läsa sånt här ;)

Okej, höll på att ge upp allt hopp om framtiden när jag provade A-pant manchesterbyxorna (rätt hög midja, supervida ben) i nya fina Acne-butiken igår. Kort sagt, man måste ha väldigt raka, pinniga ben för att passa i dem... Suck, hade verkligen velat ha dem. Oh well, man får klä sig efter sin kropp.

5 kommentarer:

Smartasmia sa...

Brackorna är finfina, men som tur är finns de ju i olika storlekar! :-) Och babba på sig, sötnosen, nu slutar vi bums upp med att prata kroppsfigurer. Jag blev t o m orolig när jag såg din dagens till höger idag. Du har blivit lite mager. Är du okej..? Hur som är det en jättefin outfit där med fina koftan och kjolen. Vänlig hälsning från hönsmammamia här ute.

Linda K sa...

smartasmia: gulle, jag mår prima. nu väger jag som jag ska! kram :)

Anonym sa...

Hej, då måste jag kolla in hur de ser ut på dig - säkert fina! Jag kände mig bara stor och hemsk i dem, kandke är manchester inte min grej... Men ändå är det ju så fint. Jaja, jag är glad för mina matadorbyxor. Trevligt helg! Ebba von Sydow

Linda K sa...

ebba: hej! något säger mig att jeansen kan vara mer smickrande än manchestermodellen. huvudsaken man hittar en bralla man trivs i. tack detsamma :)

Smartasmia sa...

Gulle själv lilla sötnosen:D