lördag, september 20

Testing testing

Jag tillbringade en stund i mitt lilla centrum medan sonen var på kalas. Roade mig med att prova Ebba-koftan. Jorå den är fin. Men inte hundra procent min stil. Definitivt inte mitt material. Fast den klär andra!

Nåväl, man kan inte passa i allt.

11 kommentarer:

Elin sa...

jag såg en liknande kofta på en tjej när jag var och fikade och var tvungen och fråga vart hon köpt den. och den var från Gina Tricot av alla ställen, kika där för en liknande :)

Linda K sa...

agent586: näru jag hoppar. gina är inte riktigt heller min kopp te :P

Elin sa...

jag har aldrig lyckats handla på gina tricot men den här koftan jag sprang på var lite mer typ "in wear", men det är väl nåt akryligt skit i den säkert..

Anonym sa...

Jag tycker du var jättefin i den!

Linda K sa...

agent586: och akryl känns sådär tycker jag :S

maria: tack :D

Solrosfrö sa...

Akryl blir ju så tråkigt nopprigt efter två användanden. Men fin var den ;)

Linda K sa...

solrosfrö: den var ey okey! men jag låter den hänga :)

Anonym sa...

Jo då, jag har också kollat in den där koftan. Men jag är för materialkänslig. Akryl går helt enkelt bort. Eftersom jag stickar själv har jag blivit för medveten om kvalitet på ull etc. Fast jag skulle görna sticka mig en Ebbakofta för modellen är ju jättesnygg. Priset skulle bli skyhögt.. :)

Linda K sa...

cicci: akryl är ingen hit...

Anonym sa...

Jag föll för en akrylhistoria på Oasis en gång, innan jag hunnit kolla materialet. Jag var inne i ett slösa-rus och följde inte mina normala 'läs-tvättråd-och-material-lappen först'-instinkter. :) Nu tre år senare är koftan precis lika fin som när jag köpte den, och den är mjuk och inte alls kliig. Pigs must be flying! :P

Linda K sa...

lj: good for u! :D klart det kan funka med såna material också, bara inte min favvo.