onsdag, februari 20

Matt(a)

Jag hade energiska planer på att gå upp på vinden och leta fram de små trasmattorna. Men all ork rann av. Det får bli en annan dag. Tider kommer och går, men trasmattan den består. Eller så... Skulle dessutom ha tittat lite närmare på ROOM hur dom hade sytt ihop kuddarna. Hm. I morgon åker mattorna fram. Japp. Så blir det. Garanterat. Väl?

7 kommentarer:

Solrosfrö sa...

Kuddarna var verkigen snygga men jag undrar om det inte är tjockt att sy i trasmattor? På med några fingerborgar och ta en rejäl nål och tryck till, så kanske det går! Du kan väl berätta hur du bar dig åt om du lyckas så kanske jag hänger på i skapandet :)

Minna sa...

kanske kanske...

C. Meow sa...

Antingen provar du att sy ytterst i kanten eller så åker du iväg till en tapetserare eller liknande som syr kapell. De kanske har symaskiner som är kraftiga nog.

Väntar också med spänning hur du löser detta för de var jättefina ;)

Astrid och Amanda sa...

Hehe min syster jobbar på R.O.O.M, så jag gillar att gå dit och få systerrabatt eller födelsedagspresenter därifrån, annars är det oftast väl utanför min budget! Men de har ju så mycket fint..!
Själv får jag alltid ungefär 75 000 bra idéer på ambitiösa projekt jag ska börja klockan sex nästa morgon precis innan jag ska sova. Och sen somnar jag och vill inte gå upp! Och när jag går upp vill jag gärna kolla på mina dvd box-set eller göra nåt roligt istället för såna där glamourösa saker som "damma lister" eller "organisera och gå igenom lådor i förrådet" som verkade sådär piffigt trevligt kvällen innan. /Astrid

Astrid och Amanda sa...

Just det: Min mamma är tapetserare så jag kan ju alltid fråga henne om du inte kommer på nåt bra!

b a n d s t i g e n sa...

You go girl... Jag tycker du ska lyssna på Jessika. Hon gav verkligen bra råd. Visar du dina alster sen?

Linda K sa...

jessika: jag tänker symaskin med jeansnål?

minna: ingen som vet...

camilla: ja jag får testa mig fram. tack för tips :)

astrid: jag misstänker att det är en graviditet som sätter käppar i hjulet för mig, annars är jag galet energisk med sånt där. schysst med en ROOM-syrra. du får gärna höra med din mamma! :)

happymuffin: såklart! om resultatet inte blir helt pinsamt dvs... :P