torsdag, februari 28

En räcker, tack

Om det är något jag tycker är jobbigt så är det känslan av dubbelhaka. Jag har den känslan nästan konstant nu för tiden. Man kan vara tjock på många ställen men under hakan är nästan värst tror jag.

Nåja, jag tänkte amma bort den.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du ser inte ut att ha dubbelhaka i alla fall, även om jag vet att känslan är jobbig. Du ser snarare oförskämt fräsch ut för att vänta barn om mindre än en månad. Önskar att jag okade vara så "piffig" varje dag, och jag är långt ifrån gravid :-)

Minna sa...

Jag har blivit av med min.

Jag håller HELT med! Det är hemskt!!!!!!

Anonym sa...

Jag är inte gravid och inte heller överviktig... och ändå har jag dubbelhaka (tycker jag själv). Eller i alla fall lite extra av nått under hakan. Jag diggar det inte. //Kalkonen Emma

Anonym sa...

Tycker också känslan är obehaglig. Har ingen synlig dubbelhaka (än ivf) men tendensen känns. Jag känner magen mot benen på ett annat sätt, om jag drar upp knäna mot hakan... Snart kommer det nog inte att gå att göra längre... Samma med brösten det blir som ett litet veck under som man känner av... Whats up with that? (gissar att det bara är att vänja sig för just dem lär väl inte bli som förr igen...) :D

Linda K sa...

karolina: tack snälla. det ä rnog mest känslan av att vara allmänt större överallt. hoppas den försvinner i ett nafs :)

minna: brrr...

emma: nä dom är ju inga höjdare...

sara t: första gången blev mina precis som förr igen, så det finns hopp :D

Anonym sa...

:D Det låter ju ändå hoppfullt. Och jag tycker inte heller det ser ut som att du har dubbelhaka! Men jag förstår precis känslan!

Linda K sa...

sara t: mest känslan, tror jag. men ändå, en främling!