tisdag, februari 26

Böcker går mig förbi

Och här sitter jag medan bokrean passerar. Revy?

Föreslog förresten för maken att han också skulle läsa Att föda-boken. Min lata man undrade om jag inte kunde gula det som var viktigt. Suck.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte slå in hela boken i gul cellofan och ge maken :-)?

Min man var likadan..jag serverade honom viktiga artiklar, avsnitt i böcker osv inför förlossningen och han upprepade varje gång "det där läser jag när det börjar närma sig". Behöver jag nämna att han aldrig läste något av det föreslagna...Men det gick ju bra ändå och han var ju ändå förstagångspappa. Din man har ju gedigen erfarenhet :-)

Peace in mind sa...

Okey, det känns som en typiskt manlig kommentar. Skippa lullullet,ochkomtillsaken-typ av yttrande, och inte ödsla för många ord på det som kan sammanfattas i två meningar!

Anonym sa...

Och ni borde läsa Att göra kön. Som sätter ord på vårt beteende när det gäller uppfostran och anant. Hade den som kurslitt när jag pluggade. Du kan låna min om du är sugen! Kram.

Linda K sa...

jessica e: ja han har ju varit med tre gånger förr. men jag tänkte ändå... ;)

anna funderar: ha ha, ja typ :)

sicilia: kanske kan va nåt... efter bebi :)

Anonym sa...

gula hela boken!!!

det har väl inte egentligen så mycket med deras pluggande (av förlossningen) att göra, utan att dom kunde VISA SIG LITE INTRESSERADE när vi ska pressa ut deras avkomma genom diverse kroppsöppningar.

Det retar mig fortfarande enormt att sambon inte var mera engagerad INNAN - utan alltid drog till med det där "jag läser det sen" bara för att skita i att läsa det över huvud taget...
Med det inte sagt att han inte är någon bra pappa, för det är han, just precis då när han INTE läste, var han bara inte min bild av dröm-sambon...

Linda K sa...

skåneanna: han ska läsa, det ser jag till. med en eller annan metod :)