söndag, februari 24

Kan vi inte ååååka snart?

Jag ska inte utveckla detta, för makens skull. Men vad är det med män, toaletter och tidningar egentligen?

10 kommentarer:

Peace in mind sa...

Ja, vi behöver inte gå in på detaljerna för att konstatera att NÅT är det, som tar extremt lång tid. Ganska irriterande, och det går ju inte att jämföra med en mejk-stund för oss damer. Där blir det ju ett synbart resultat som alla kan ta del av...STÖRIGT.

Linda K sa...

anna funderar: jag fattar inte. sitta på toa och läsa tidning? i väntan på? under tiden? man gör det man ska göra och sen är det klart. ju.

Anonym sa...

Hemma hos mina föräldrar så finns det i en fin korg i just korg, där ligger alltifrån Amelia, Tara, divesre biltidningar och inredningstidningar, Elle, veckoreyvn och oftast dagens tidning, samt något matlagningsmagasin. Det finns mycket läsning där. Det är fint, och deras gäster brukar fastna också, läsandes ett magasin. Det hör ju till. Slappna av.

Eh, nu kanske jag blev en man. Men det tar jag.

www.angelicas.webblogg.se

Petra sa...

Precis! Detta undrar jag varje helg. Varför vill man sitta och läsa en tidning inne på toaletten. Man gör det man ska sedan så läser man tidningen utanför toaletten! Det är typiskt manligt säkert (med vissa undantag såklart Angelica) för min lille son har redan blivit likadan "hämta en bok mamma!".

Linda K sa...

angelica: vi har också en korg! med både herr- och damanpassat. vet itne varför jag lägger gamla damtidningar där, skulle aldrig komma på tnaken att sitta och bläddra. sitter itne längre än nödvändigt så att säga :)

petra: ha ha ha. känner inte att de två hör ihop alls. läsning och det andra alltså :)

Miss Upsey Daisy sa...

Undrar om män tänker samma sak i frågan varför tjejer kan gå in två och två på toaletten?

Miss Upsey Daisy sa...

Fast det är lite mer krogrelaterat visserligen.....

Linda K sa...

miss ud: jo men ändå! :D

Unknown sa...

Män och deras toalettkultur. själv har jag enormt svårt för att en av mina manliga kollegor tar med sig en tidning in på toaletten och är där i en halvtimma, vid exakt samma tidpunkt varje dag.

Att han sen är dålig på att göra rent efter sig gör inte saken bättre. Usch.

Linda K sa...

livet mitt i livet: usch så är det ofta på jobbet också. vad tror dom borsten rä till för? tänderna?