fredag, april 21

Vilken storlek?

Har blivit erbjuden att köpa en Fjällrävendunjacka till väldigt förmånligt pris. Är det någon som har erfarenhet av storlekar? Dom är väl unisex. Ska försöka ta mig iväg och prova (om det finns några kvar i butik), väger mellan XS och S. Nån som har nåt att säga?

Konstigt köp nu inför vår och sommar. Känner mig väldigt före min tid...

9 kommentarer:

Linda K sa...

janne: nej nej nej, fjällräven är en klassiker, den kan inte blir fel! :D

Anonym sa...

Det är ett jättebra köp! Den har hållt mig varm hela vintern. I vanliga fall har jag strl S-M, men i jackan har jag XS (dock skulle säkert S funka också). Du kommer inte ångra dig!

Anonym sa...

Mr.Fjällräven (åke Nordin) jagar i samma jaktlag som mig...(jag mötte lassie typ!??)
Jag säger Köp! Jag gillar att köpa saker!

Celi sa...

Nästa år slår jag också till på en XS Fjällräven! De är lika klassiska som svarta kappor och välbehövliga i vårt allt kallare (egen teori ej vetenskapligt förankrad...) klimat. Jag har vanligtvis 36/S och behöver XS eller t o m XXS på jackorna.

Linda K sa...

emma: jag funderar på en knallblå! Fårgade i butik idag, hon trodde xs eller tom xxs!

daniel: åh, du kanske kan få rabatt då? ;) Köpa köpa köpa... :P

celi: gör vi rätt i! :D

Anonym sa...

Liten varning om den knallblå, den ser väldigt sliten ut efter ett tag. Har sett många tjejer i såna från förra året som ser jättegamla och blekta ut den här säsongen. Jag köpte marinblå, den har hållt sig fin. Svart är smartast att köpa egentligen, för går den sönder finns det Goretex-lappar som du kan sätta dit. Jag var tvungen att skicka upp min till Fjällrävenfabriken när tyget skärdes upp lite (vilket kostade 800 kr). Spara dustbagen, för dom kan använda det tyget om jackan skulle gå sönder för att laga den! Så får du samma nyans i tyget. XS eller XXS blir nog toppen, den ska ju inte vara för stor. Då håller sig inte värmen. Det blev en lång kommentar. Kör hårt på jackan, den är i alla fall bäst!

Linda K sa...

emma: åh tack för nyttig info och tips! Hmm kanske skulle ta en mörkblå iallafall då...ältar vilt mellan dom :S

Polly sa...

Hm, vad har du för kontakter egentligen...?? ;)

Linda K sa...

polly: he he, inte jag. Maken :P