söndag, april 30

Nattlig shopping

Förundras lite över alla som frenetiskt handlar klädet online. Köpa utan att prova först är ett no-no för mig. Hittills har det alltid blivit fel på ett eller annat sätt. Ska man håll apå och returnera kostar det en massa onödigt, och då står man där utan plagg och en liten smula fattigare. Men sent igår kväll (sent för Linda? 23-snåret sådär :P) slappögnade jag igenom blocket samtidigt som vi kollade säsong 4 av Seinfeld (HA HA HA så gott som hela tiden, men jag har en en förbluffande förmåga att göra flera saker samtidigt). I en och samma annons: Odd Molly-linne och Nansoklänning. I rätt storlek (förhoppningsvis, no turning back) och till rätt pris. Påbörjade mailkonversation med den trevliga Malmödonnan och i morse closade vi dealet.Välkomna till Stockholm, söta plagg!

2 kommentarer:

Polly sa...

Men du är väl en van blocketshoppare? Trodde jag, iallafall.

Men mina jättebröst är det riskybuisness att nätshoppa. Men ibland går det ju inte att låta bli... Jag är mer tveksam till vintageshopping, men jag tänkte ju testa Tant Gredelin (om jag lyckas ta mig in till stan nån gång) och öva..

Linda K sa...

polly: mja ett och annat har jag ju plockat hem från blocket. Men då vet man oftast vilken storlek som passar om man har kunnat prova i butik. Särskilt utlandsshopping tycker jag verkar helt galet när man inte ens fattar storlekarna :S

Tant G är bra övning. Ibland fyndar man, ibland är det så att säga bajs :P