tisdag, april 11

Såg du mig såg du att det var jag

Strax susar denna donna iväg och gör stan osäker i jakten på påskäggsinnehåll, fjädrar, födelsedagsresenter och säkert ännu mer. Vinka om ni ser mig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Linda, du lyckas alltid klä dig så snyggt. Härligt att se :)

Anonym sa...

Vad snällt, här är min mailadress (tror inte den står på sidan mariwes@hotmail.com.

Linda K sa...

malin: tack snälla :)

vardag: jag såg dig och jag vinkade tillbaka ;)

maria: skickad! Hoppas det kan vara till nån hjälp :)

Anonym sa...

Jag satt just och funderade på när jag ska fixa allt det där, känns som en del redan borde vara klart redan. Men här har vi inte fått tiden till att räcka till trots att vi är lediga: sovit för länge på morgorna, tagit det lugnt och träffat kompisar.
Har du fixat allt? Några tips för påskäggen/presenter? Några tips? Det enda jag har klart är ju såpbubblorna till Lillprinsen. :)Visst ja varsitt kontantkort till mobilen till tonårsdöttrarna är också kirrat. Men skulle vilja komma på något riktigt fyndig/riktig överraskning, vet bara inte vad.

Kramar

Linda K sa...

intressesmurfen: Designtorget har ju en massa kul grejer, kanske kolla där? Söta topar från H&M? Gulligt vårnagellack? Presentkort på en pocketbok? Bjudna på fika med ömma modern? Biobiljetter? Sonen får en ficklampa! Jag köper alltid för stora saker som inte går ner i ägg. Antingen tar jag en kasse och skriver "ägg" på eller så får dom varsitt ägg ändå och så plockar jag fram pinalerna sen.

kram!