tisdag, april 11

Tack, friskiskillen

Hann iväg på lunchträning igår. Lagom ruggig och tröttpåvädret-sur. Friskisledaren såg rätt galen ut. Jaha vad är det för tönt nu då, tänkte mogna och dömmerutvidförstablicken-Linda. Så började det. Och då blev han HELT galen. Han såg ut som "aaahhhh jag är vansinnig vad gör jag här kan inte ni också vara lite crazy?" Man kan ju bli tvungen att dra på munnen ibland, men igår blev jag flera gånger tvingad att skratta högt. Bra pass var det också. Så tack, friskiskillen för att du lyste upp min sura dag. Sen kom ju solen fram också :)

5 kommentarer:

Linda sa...

Hehe...jag har också varit med om lite crazy ledare ibland. Fast då brukar jag tänka att det är vi svenskar som ska vara så lagom och tråkiga att ingen får sticka ut och vara lite annorlunda. Visst är det dom galna man kommer ihåg?

Anonym sa...

Jag vet dom där F&S ledarna kan va helt galna! Det finns en kille på St Eriksgatan som är stor som ett berg och som även han är helt galen!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Linda K sa...

atomflickan: inte? jag som blev så inspirerad av dig!

linda: det är dom man minns! :)

sophie: den här mannen var också rätt stor. Stor och vild! :D

Minna sa...

Spelade han "jingis kahn" som avslutningslåt så vet jag vem han är... jag tänkte också TÖNT en gång när jag var på hans pass, men det fick man äta upp...

Nu var det här ett tag sen så han aknske har bytt låtlista... men ändå...

Linda K sa...

minna: han hade alla möjliga olika låtar, minns inte riktigt nån speciell. En på franska... :P