måndag, april 10

En vanesak?

Filosoferar lite över klänningen. Tror jag vet varför jag har det så sällan. Känner mig inte helt bekväm. Lite för uppklädd på nåt vis. Men det är ju jättefint på alla andra. Och nu är det klänningssommar som hägrar. Jag får helt enkelt börja öva. Klänning minst en gång i veckan. Det är ett löfte. Vad tycker ni om Filippa?

21 kommentarer:

Linda sa...

Jättefin! Ofta tycker jag att man kanske är lite väl rädd för att känna sig för uppklädd. Sån är jag med. Det är ju roligar att se på någon som ansträngt sig än som bara drar på sig en tråkig tröja varenda dag.

Anonym sa...

Var det den du köpte i Barkis? Åh, nu ångrar jag att jag inte åkte dit i söndags som jag planerat efter att ha läst din blogg och blivit sugen. SUPER!

Anonym sa...

Filippa är jättejättefin! Och du klär fantastiskt bra i henne! Jag hör ofta folk säga sådär - "jag är rädd att känna mig för uppklädd". Min fråga till er är: Varför då? Har ni någon gång fått kommentaren: Nej idag är du alldeles för fin?

Jag ÄLSKAR att klä upp mig och gör det hej vilt när jag känner för det. Och visst får man lite kommentarer nu och då, men ALLTID positiva. :)

(Snöyran är helt sjuk btw - vi ska ju på skansen - blä!)

Linda K sa...

linda: jamen visst är det så. Jag övar! :)

hotspot: tack! :) Ja ibland hittar man nåt fint, ibland är det helt dött.

anna: helt rätt. Gillar också att klä up pmig, men det är nåt med klänning. Ska bli bättre! Ha ha nä jag har aldrig fått den kommentaren ;)

Hoppas det blir varmare på dagen så att snön smälter och ni får en mysig dag på skansen!

Anonym sa...

superfin klänning - nästan så man blir sugen på att skaffa sig en själv =)

Linda K sa...

hedgehog: tack gulle :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kjempefin!!

Anonym sa...

Bra idé att lägga upp ett träningsschema om man är klänningsovan. Och så kan man ju alltid klä ner klänningen igen med mindre klackiga skor eller andra komplement som balanserar. Men jag håller med ovanstående - engagemang (=anstränging) är alltid attraktivt!

Linda K sa...

glamourbibliotekarien: Tack! :D

mel e: precis, gillar att man tex kan kränga på ett par jeans under. Men då försvinner å andra sidan lite av klänningskänslan :P

Anonym sa...

Mycket fin! Förstår den uppklädd rädsla, men nu när våren kommer har vi inge ursäkt. Tycker det låter bra med klänning en gång i vecka. För mig blir det dock kluanning/kjol en gång i veckan.

Elin sa...

Den är jättesnygg, jag tror inte den passar på mig, men jag tycker att den verkar väldigt på-jobbet-användbar.Tänk vad den blir bra i sommar när man slipper jackan och ändå vill ha något på armarna :)

Det svåra med klänning och kjol tycker jag är att jag inte vet vad jag ska ha på fötterna. Utan klack blir lite tantigt, med klack gör att jag känner mig lite, ehum, tantig.

Anonym sa...

Supersnygg klänning och superbra idé att klänningsträna en gång i veckan. Den idén snor jag om det går för sig!

Linda K sa...

cecilia: kjol funkar oxå!

elin: har börjar ha högklackat mer och mer, särskilt till jeans. Heels till klänning drar ju helt klart upp uppkläddheten...

tina: jamen såklart! The more the marrier :)

Anonym sa...

Jeans, heels och klänning - kan inte bli så mycket bättre.. :P

Polly, utan klänning men med Darth Vaderhjälm

Linda K sa...

polly: HAHHAHAHAHAHAH du nämner din hjälm i alla sammanhang! Helt klart min idol för dagen :D

Anonym sa...

göörsnygg men du är snygg i allt.det är alltid kul att byta stil ibland mum

Linda K sa...

mum: söta mamman! kram i stora lass!

Anonym sa...

Fiiin!

Linda K sa...

anna krimskrams: taaaack!

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det var den snyggaste klänningen jag sett på länge! En sån modell kan jag också tänka mig :-) Det var snyggt med det skjortaktiga upptill.

Linda K sa...

linda: tack, ja jag gillar det skjortiga också :)