tisdag, april 4

Almost famous?

Måste bara berätta om dagens lunchupplevelse. Kastade mig iväg för att titta på ett Stella McCartneylinne som jag hittat på Blocket. Hade bestämt med säljaren att ses på hennes arbetsplats så att jag skulle kunna prova linnet. Stod och väntade i entrén och när hon kom sa hon:

- Men...du är ju Linda K!
-Öh jaa, sa jag.

Och hon var SnyggMary! Vars blogg jag kollar på. Och hon kollar på min. Helt galet! Måste vara mig rätt lik på bild och i verkligeheten, eftersom jag känns igen? Ha ha ha om nån annan känner igen mig på stan, snälla gå fram och säg så ni också:

- Men...du är ju Linda K!

Fick nog en liten kick av det :)

Linnet var tyvärr för litet. Över bysten, hör och häpna!

12 kommentarer:

Gagga sa...

Så kul!
Visst träffades ni på Bloggforum ? I varje fall träffade jag er båda där. Har bilder på er från cafét

Linda K sa...

atomflickan: visst är den :)

gagga: jag tror faktiskt jag missade snyggmary på bloggforum, minns inte att vi pratade. Men dej minns jag :)

Anonym sa...

ååh, det har hänt mig med, att någon kommer fram till mig på stan och berättar att hon läser min blogg och bla bla bla, skit läskigt. Sen är det visst folk som ser mig lite varstans, det är gaaanska scary.

Cissi sa...

Skitläskigt? undrar det...Varför bloggar du då, med bilder och allt?
En viss dos av exhibitionism får man väl erkänna som bloggare ;)

Linda K sa...

ida annie: nu har det ju bar ahänt mig en gång, men jag tyckte det var kul jag :) Kanske ändrar mig när paparazzisarna börjar smyga efter mig ;)

fröken bokmal: ja man väljer ju själv hur mycket av sig själv man vill lämna ut. Än så länge känner jag att det är kul att bjuda på sig själv. Även om jag faktiskt är en blygis, så det här är kanske mitt sätt att leva ut lite exhibitionism? :)

Anonym sa...

hihi ja det var roligt!
Jag såg dig på avstånd på bloggforum men då visste jag inte vem du var, fast jag läst din blogg tidigare ändå. roligt att se dig, blev rätt förvånad! Du ser lixom mkt yngre ut i verkligheten än på dina foton här i bloggen (kändes det som när jag såg dig) så jag kopplade inte riktigt först.
Synd att linnet inte passade... :)

Gagga sa...

Nu har jag kollat mina bilder. Snyggmary var med på cafét tillsammans med Sessan, Nattbuss o c/o. Hade för mig att du också var med där.

Linda K sa...

snyggmary: dito! kul att ses i "verkligehten". Sörjer linnet, det är verkligen jättefint. Åh vilken komplimang att jag ser yngre ut, det ska jag minsann sprida till min omgivning ;)

gagga: vi får stråla samman nästa gång allihopa :)

Anonym sa...

Ha ha linnet för litet över bysten... låter mycket skumt!!! Undrar hur det såg ut på Snyggen då?

Linda K sa...

gloom: skumt? mja, kanske det. Tror det var lika för "snyggen". Men du, master of the gloomy world, när vi ändå snackar skumt... ;)

Anonym sa...

Thank you!
[url=http://yqqoaqlq.com/ttam/hnaf.html]My homepage[/url] | [url=http://nxdjtqpo.com/uzpy/nkaz.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
http://yqqoaqlq.com/ttam/hnaf.html | http://vsrpkpbs.com/gcbx/bucy.html