måndag, april 3

En Molly tur och retur

Pressen blev för stor när MQ i Kista centrum erbjöd en hundring tillbaka på varje konsumerad femhundring. Efter peptalk-samtal med kusin U plockade jag hem en Odd Molly-kofta på öppet köp. Dom är ju så fina. Har under kvällen provat den till vartenda freaking plagg i min garderob, men nej. Nej nej och åter nej. Den funkar bara inte. Den känns inte helt hundra (snarare drygt tusen, ha ha). Söta färger och gullig form och rosetter och hela altet. Men fortfarande nej. Då måste man lyssna, eller hur? Och den är för dyr för att behålla bara-för-att.

Kanske behövde jag mest handla nåt, och då känns det helt ok att lämna tillbaka också. Nästan iallafall ;)

19 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte snygg, lämna inte tillbaka!!! Kan intyga att det är ett riktigt kap, du har gjort en bra investering;)

Anonym sa...

åh vad fin! It´s a keeper.

Linda K sa...

fruticocktail och maria: neeeeeej ni sabboterar mina returtankar! Farligt! :O Men tack ändå för synpunkter :)

Anonym sa...

fiiiiiin - men jag fattar hur du tänker - lite för gullig för mig också =)

Polly sa...

Den där vita månaden gjorde susen med karaktären! Heja, gå på magkänslan. Men dang girl, vad snygg den var... ;)

Lindas trädgårdsblogg sa...

Nej du gör rätt. Det är en sån konstig blandning av mönster, färger och stil. Rosa rosett på typ... beige lusekofta? Hade du köpt den om det var en billig kofta i ett no name-märke?

Anonym sa...

åh den koftan är så gullig. precis lagom mycket rosa, men ändå en bra kombination med det beiga och gråa. me likey :)

Anonym sa...

Men å så söt! Har en liknande som jag fyndade på Abercrombie & Fitch som jag totalt älskar - på galgen. I verkligheten är den svårburen, har haft den kanske 5 gånger på ett år. Om man skulle göra ett nytt försök...

Anonym sa...

Du får ursäkta, Linda, men jag tycker den är riktigt ful. Jag är så bakom när det gäller mode och märken så jag säger bara vad jag tycker.

Lämna du tillbaka den. Du hittar en snyggare kofta.

Eller klipp bort den där hemska rosetten så kanske den passar till nåt annat, men då tar du ju bort det som gör den speciell ... om än inte speciell i *min* smak...

Linda K sa...

alla: tack för tyck! Den är söt men nästan för söt. Dessutom lite för stor för mig. Den får komma hem till nån annan istället. Bye bye kofta!

linda: nej det hade jag nog inte...

mammakatt: ha ha ha! Tack för ärlig synpunkt! Rosetten får sitta kvar men jag lämnar tillbaka den. Du har rätt, jag hittar en snyggare :)

Linda sa...

Jag gillar inte heller koftan. Back to the store!

Elin sa...

Jag är lite skeptisk. Det finns snyggare OddMolly-grejjer just nu :)

Linda K sa...

linda och elin: näpp den är åter i butik. Bättre finns att få!

Anonym sa...

Ååå, jag är på jakt efter en annan Odd Molly-kofta, du råkade inte se om de hade en gråvitmönstrad kofta, omlott med ett rosa band och med kavajkrage? Kostar 1500 kr?

Linda K sa...

anonymous: den fanns i rosa på MQ. Bor du i Sthlm? Kolla i så fall på Riddargatan, där finns en butik som brukar ha mycket Odd Molly. Kommer inte ihåg namnet, Galleri 12 eller nåt sånt...? Åhlens city har lite, nån butik jag inte heller kan namnet på på Kungsgatan i närheten av rizzo...good luck! :)

Anonym sa...

Tack för tipsen! Jo, bor i Sthlm. Har tyvärr kollat med Riddargatan 12 och Åhléns (plus några andra) utan napp. Men butiken på Kungsgatan måste jag kolla upp! Tror jag vet vilken du menar, de har inredning också. Men är lite anti den butiken, de har typ en dags öppetköp och när jag använde mig av det och lämnade igen nästa dag var de rätt ovilliga att ge mig pengarna tillbaka! Me not like! Kan, apropå sverkning, meddela att jag har haft en sådan kofta och den gick sönder i tvätt. Det är därför jag nu letar efter en ersättare.../sofia

Linda K sa...

sofia: men du! ring till huvudkontoret i gamla stan, dom kanske kan hjälpa dig? http://www.oddmolly.com/2006/headquarters.asp

Anonym sa...

Jag tycker du gjorde helt rätt! Jag har provat många odd molly-koftor men ingen tycks passa mig helt. Jag tror att det ofta är för många detaljer på dem för min smak helt enkelt. FÖ - så tycker jag att den Filippa K koftan som du har t ex idag är så vansinnigt snygg. Så du har redan den ultimata koftan ;)

Linda K sa...

anna: håller med, Odd Molly är gulligt men på nåt sätt ändå lite fel. Tack, ja Filippa-koftan är en favvo :)