söndag, oktober 5

Synd

Jag läste en grej hos Fröet här om dagen. Som jag instämmer i. Och jag funderar vidare. På att det är trist när bloggare man läst länge och tycker om blir mer och mer opersonliga, inte svarar på kommentarer längre, och till slut blir ganska ointressanta att kolla in hos. Har man inte lite kommit ifrån charmen med bloggandet då?

15 kommentarer:

Flicka sa...

Just så. Det blir så trist och när det blir så mycket reklam att man bra orkar läsa det senaste inlägget ...på sin höjd!

Minna sa...

Jag läser knappt bloggar som inte svarar på kommentarer. Det går fetbort. (förutom vissa kändisbloggar...)

Picaflor sa...

Jag håller med! Som hotspot som var så himla bra förut. Massor med inspirerande dagens outfit och jättefina kollage. Nu är det till 95 % rapporter från cat walken och märken som man måste vara i branschen för att känns till. Så bli inte för känd nu Linda! Jag vill fortfarande höra om vardagens småsaker och se Tilde med palsternackspuré i hela ansiktet. hejhej! /Anna

Linda K sa...

flicka: också trist.

Linda K sa...

minna: man känner sig inte särskilt betydelsefull när man aldrig får svar :(

anna: ups, det var just den bloggen jag tänkte på i första hand. närå, jag ska försöka att inte stiga mig åt huvudet :D

Miss Upsey Daisy sa...

Jag håller med fullt och fast. Det är trist att aldrig få svar på sina kommentarer vilket gör att man slutar läsa. Har ofta tänkt på att vissa större bloggar har relativt få kommentarer sin storlekt till trots. Hur kul vore det att ha massor av läsare men ingen som sade något? Vad är poängen med det?

hedgehog-sara sa...

Man känner sig verkligen dissad när man skriver en kommentar och inte får någon som helst reaktion. Såna bloggar återkommer jag inte till...

Fröet sa...

Du är förebilden Linda! Poppis, kul,cool,intressant och med båda fötterna på jordi ;) Fortsätt med det!

Linda K sa...

miss ud: nej då är det ju inte riktigt en blogg längre, eller?

hedgehog: nix pix :)

fröet: men åååååh! *rodnar*

Mrs J sa...

Ack så sant. Kikade in hos fröet också för att läsa. Vissa stora bloggar tappade för länge sen sin charm. Visst läser jag dem fortfarande ibland, men kommenterar gör jag aldrig. Egentligen är det nästan bara här som jag brukar kommentera!

Linda K sa...

mrs j: bloggen måste väl vara en bisyssla för "dom stora", för hur kul är det att inte ha någon kommunikation med sina läsare. nu känner jag mig hedrad :D

The Pale Green Woman sa...

Linda, många av "de stora" eller flera i alla fall, är väl journalister till yrket, så de är vana att skriva utan kommentarer. För dem är bloggen bara ytterligare ett skrivjobb som tidningen har gett dem, eftersom tidningen kommit på att "det där med blogg är ju inne, det måste vi ha också".

Eller?

Linda K sa...

tpgw: så kan det säkert vara i många fall. men det är lite trist när det förändras över tid, från att vara lite kompisstämning till ingenting alls. eller hur?

Frida sa...

Så sant som det är sagt. Gillar din blogg Linda, står fortfarande för att du måste vara Sveriges coolaste morsa.
Jag kör mitt race när jag skriver min blogg. Inga "måste" inlägg och stress över att det jag skriver ska vara ute eller inne.

Linda K sa...

frida: åh vad kul att höra :D