lördag, oktober 18

Eventuellt projekt

Alla har ju pälsvästar nu för tiden. Jag tycker det ser varmt och gossigt ut. På vinden ligger en gammal päls som jag fått av svärföräldrarna. Den är på tok för stor, men jag tänkte att delar av den kunde bli just väst.

Så. Hur klipper man i päls? Och hur syr man? Inte med vanlig symaskin har jag räknat ut.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan jo sjekke hos en buntmaker hvor mye de skal ha for å sy en, sikkert ikke det rimeligste alternativet men kanskje et av de beste?
Kunne du forresten gjøre meg en tjeneste? Hvis du er forbi Mulberry hadde det vært supert om du kunne sjekke om de har Large Mabel i Pebble, er nemlig på jakt etter den og hadde vært flott om de hadden den i Sthlm i tillegg til Gbg... På forhånd tusen takk!

Linda K sa...

merete: men du, slå en signal och hör! Mulberrybutiken: 08-6114688 eller NK: 08-7628000 och be att bli kopplad till Mulberry-avdelningen. jag kan såklart kolla också när jag har vägarna förbi, men det går kanske inte lika snabbt :)

Anonym sa...

Takk for telefonnr, tenkte faktisk ikke på å ringe selv.... :-) Er du forresten fornøyd med din Mabel etter å ha brukt den litt? Hvordan synes du den er i forhold til Bruno?

Linda K sa...

merete: jag älskar mabel! denrymmer mer än man kan tro. inte lika mycke tsom bruno förstås, men han får vila lite nu :D

Anonym sa...

Høres bra ut, nå ble jeg enda mer overbevist om at jeg absolutt trenger en Mabel :D

Linda K sa...

merete: :D