onsdag, oktober 15

Med känsla för mat

Jag gillar att jobba med mat, forma den och göra den aptitligare för ögat. Jag föreställer mig något, kanske en ensam byggnad på en slätt, kanske ett öppet torg där barn leker och duvor kuttrar, och så skapar jag utifrån det. Endast fantasin sätter gränser!

Crap. Jag glömde ta fram dagens lunch ur frysen igår.



Kumlabunkern?

12 kommentarer:

Peace in mind sa...

Exakt vad innehåller Kumlabunkern? Ser smarrig ut...currykyckling och ris i en flott förening...

Är det mannen som sett till att du har så fin lunch?

Anonym sa...

en persiljekvist on top, så blir det michelinstjärnor!

Linda K sa...

peace in mind: ja det är den där africanan som blev över. mumma idag med :)

polly: groovy! ...men kanske lite för avancerat för mig? :P

Anonym sa...

Låt mig gissa: Den lilla burken SIA-glass? : )

Linda K sa...

s: ha ha ha, vilket öga för form :D helt rätt!

Mie sa...

Ja men preciiiiis så brukar jag oxå laga mat;) Fast när mannen är i älgskogen blir det mera falukorv-pasta-aktigt förstås...

Anonym sa...

"Endast fantasin sätter gränser" *ha ha ha* vad galet bra det lät ! karin =))

Linda K sa...

mie: det är så skapande! :D

karin: eller hur! lite ernst sådär ;)

Anonym sa...

Haha, sådär ser mina matlådor ut varje dag ungefär. Fast jag använder mig av de där burkarna man får thai-mat i när man köper hem :) Hur gjorde man innan mikron uppfanns egentligen?! För mig är den oumbärlig! För det där med att ta fram mat och lägga på tining har aldrig varit min grej... :)

Åsa sa...

Hahaha, du är bara för underbar:D

Linda K sa...

julia: mikro rockar. fett :D

flicka: :*)

sagt o gjort sa...

Hahaha, helt underbart. Formpressad pudel?