måndag, augusti 4

Bzzz

Feelings
nothing more than feelings.

Och hat kombinerat med ren och skär skräck.

9 kommentarer:

LindaLiten sa...

Ååå Linda, jag håller med. Ett satans otyg är vad de är. Plus att det inte går att låta bli att vifta. Det kallas ju för fanken självbevarelsedrift! Min unge viftar, hon är 1år. Självbevarelsedrift sa jag.

Linda K sa...

lidaliten: det är en fråga om att överleva! :O

LJ sa...

Exhibit #1: Min bror på akuten för kortisondropp och adrenalinspruta i benet för att en geting flög in i munnen när han log, och stack honom i tungan.
Exhibit #2: Syrrans sambo klunkar öl och en geting hinner in i gapet innan ölen. Denna gång hann det inte bli något stick, endast en förstörd öl med major backwash och drunknad geting.
I say vifta och spring like your life depends on it!

hedgehog-sara sa...

I´m with you! Jag springer som en dåre, även om jag är på stan. Jag sprang som en galning när jag stod och pratade med anticimex-killen, för att det kom en geting.

Vi har ett sånt el-racket, en sann njutning, när man väl törs slå till dom...

Minna sa...

jag är inte getingskraj alls. jag viftar bara om de kommer nära Jack. Men om en spindel närmar sig tar jag Jack under armen och flyr!

AnnicaB sa...

Och jag är precis som Minna :) Fast i år har getingarna varit så besvärande att vi köpt ett sådan där elracket också - grillar getingar på löpande band :)

Linda K sa...

lj: *svimmar*

hedgehog: jag vågar nästan inte komma så nära ens med ett rack :(

minna: dom små måste skyddas till varje pris!

annicab: borde skaffa ett sånt... kanske om man grillar ett gäng att dom andra känner lukten och håller sig undan?

emma sa...

Jag har seriösa problem med getingar jag oxå... Alltså, problemet är att de finns! Jag är så himla skraj för dem att det nästan är pinsamt. Getingar är värre än spindlar och sånt som kryper i allmänhet. De kan ju göra flyganfall! Mycket mindre beräkneliga och svårare att ta död på.

Linda K sa...

emma: getingar ser riktigt onda ut! och, precis, dom flyger ju :O