tisdag, maj 13

Sent lite-av-varje

Här sitter jag och vänsterbloggar. Skriver med vänster hand alltså, medan ja-ni-vet. Jag är hungrig, undrar på vad. Doktor House äter bagel. Det vill jag inte ha. Däremot åt jag en scone(s?) och drack en ljuvlig latte på lättmjölk tillsammans med Johanna idag. Alltid trevligt att fika med en fellow bloggare.

Jag vill ha russin och apelsiner!

9 kommentarer:

Sabri sa...

Så snart min lill-tjej tog tutt-paus så var jag tvungen att baka havrebollar jag! Amning kräva sina sötsaker och vikten går som inte ner, hå hå jaja. Tänk om russin och apelsiner räckte...

ENIAC sa...

På tal om ingenting: jag har inte kollat din blogg på länge, men jag hittade ditt inlägg om necessärer. På Accessora finns den finfina necessären du bloggade om. 379 pengar kostar den. Är själv lite sugen på en sån! Perfa på utlandssemestern!

ENIAC sa...

Men vad f-n... jag råkade lägga in accessora-adressen istället för min url. Men skitsamma. Nu hittar du den lättare! :)

Smartasmia sa...

Jag tror jag är kär i dr House. Finns det månne hjälp..?

Linda K sa...

sabri: än så länge har jag inget galet sötsug av amningen, blir mest törstig. men det kanske kommer?


eniac: ha ha ha! tack rara :D

smartasmia: man blir lätt det :*) ingen bot, bara titta vidare...

Frida sa...

Själv blev jag toksugen på bagels i går när jag kollade in House. Och ja, även jag har en crush på honom. Fast i natt drömde jag att jag var gift med min lågstadieklasskompis. Fast jag var inte kär i honom. Komplicerat. Undrar varför jag skriver detta här?

Linda K sa...

frida: för att förgylla min förmiddag? :D

Frida sa...

linda: måste vara därför. i natt drömde jag att jag var på konferens och lämnade Sessorna själva på hotellrummet hela förmiddagen. sen hittade jag inte tillbaka till rummet och hade full panik. not najs.

Linda K sa...

frida: mardröm!