fredag, maj 9

Bigga bagar

Det visas en massa snygga stora väskor i tidningarna nu för tiden. Tänk weekend bag. Från Hope. Från Tiger. Från alla möjliga. Mestadels i skinn, och då blir det ju galet dyrt. 4000 - 6000 kronor.

När jag var i Bath var jag galet nära att köpa en veckoslutsväska på Mulberry-outleten. Men det blev en messenger bag istället. Vilket var gott (en jesus). Ehuru. Jag saknar alltjämt en snygg stor väska.

Rensade i hallgarderoben och hittade min svarta lilla Longchamp. Kom på att det ju vore ultimat med en stor likadan också! Den jättigaste varianten. Den är snygg, går att matcha till allt och framför allt till den jag redan har.

Måste definitivt kika på en sån inom kort!

PS. Man kan verkligen tro att jag är på väg att resa bort. Först necessär, nu storväska. Lugn, jag ska ingenstans.


7 kommentarer:

Anonym sa...

publicera gärna bilder på några av väskorna..nyfiken

Anonym sa...

publicera gärna bilder på några av väskorna..nyfiken

Linda K sa...

sanna: dom dyra? ok, ska se om jag hittar...

Frida sa...

jag veeet, varför får man sånna weekendbagssug när man inte ens planerar nån weekendresa och mest bara använder skötväska dagarna i ända?

Linda K sa...

frida: omedvetna drömmar? :P

Anonym sa...

Longchamp er bra, kjøpte akkurat min først, fin rødfarge, lett i vekt (ingen mursten som Bayswater), perfekt størrelse (tror den er lik din svarte) og supert forhold pris/kvalitet! Kunne også tenke meg en større men med hanker som går på skulderen uten at de er for lange. Vil gjerne se din eventuelle framtidige store:-)

Linda K sa...

merete: ja, långa handtag är ju att föredra. ska till NK och kika nästa vecka tänkte jag. återkommer med rapport :)