måndag, april 27

Vila bör man

Pust. När ungarna sover och allt är fixat är man ju helt körd. Men jag har en regel. Jag gör ett par måste-saker per kväll. Jag hinner ändå inte med allt jag skulle behöva, så jag väljer några. Och sen är det ledigt i soffan.

Ikväll valde jag: hänga en tvätt, stoppa in saker i inspirationspärmen (borde inte vara en måste-grej, men det har samlat så på hög att det blev snudd på jobbigt) och skrivit ut några måste-papper till maken.

Hej soffan!

5 kommentarer:

Vesnas vardag sa...

Usch jag är likadan. Jag har dock lärt mig att läsa bok istället för att fara runt med "Måsten" Hur hinner du läsa så mycket? Önskar jag hade tiden för DET.

Frida sa...

Det är faktiskt en bra grej, så får man nåt gjort. Jag hängde tvätt och målade naglarna (om det nu får räknas som en måste-sak?).

Linda K sa...

vesnas vardag: läser alldeles för lite nu när jag cyklar till jobbet. får försöka ta igen på semestern :)

frida: absolut! :D

Kajsa sa...

Bra grej, det där. Jag försöker göra samma. Då känns tiden i soffan mer okej, när man gjort något nyttigt först liksom.

Ulrika sa...

Folk som har småbarn o ändå hinner med NÅGOT annat än o ta hand om dem är mina absoluta hjältar, jag kan inte på något sätt räkna ut hur man får tiden att gå ihop. Jag är singel, inga barn, liten lättskött bostad, o tycker ändå aldrig att man hinner med allt man vill o borde... Så heja dig! :D