måndag, april 20

I love my job?

Hej jag jobbar på en statlig myndighet. Vi kan inte fatta beslut hur som helst här. N.E.J. Det allra mesta måste gå runt i huset elva varv (i snitt) och sen kan vi eventuellt diskutera om ett beslut kan fattas. Men oftast inte. Så vi skickar det ett par varv till.

11 kommentarer:

Pernilla sa...

Ha ha, jag jobbar också statligt. Och undrar ständigt hur svårt det ska vara att fatta ett beslut. Man kan lessna rätt rejält... :-)

Linda K sa...

pernilla: kan ju vara livsfarligt att fatta ett beslut så där bara :P

Birgitta sa...

Jag och min kollega fattade ett bixtsnabbt beslut att städa i förrådet idag när en annan kollega, som är samlare, va borta:O

Linda K sa...

birgitta: way to go :D

johanna sa...

haha, prova att jobba på ett nybildat företag med en massa fransoser o italienare inblandade. Här kan vi snacka långa mailslingor, alla vill vara med men inget tar beslut. Förutom jag då. Sa jag att jag var exjobbare? :)

Anna sa...

OMG vad jag känner igen det där!

Linda K sa...

johanna: inte så effektivt nej ;)

anna: :P

fredrik sa...

jobbar också statligt. en del beslut fattas (och jag fattar egna beslut hela tiden) men sen om de följs är en annan sak.

folk(ilsken)bibliotekarie sa...

Hör till "kommunet" och här är det långfil varenda jäla gång det ska flyttas en hylla. Går det att omvandla alla upp - och omtrampade beslutsvägar till steg, så att man kan tillgodräkna sig dem vid stegräknartävling?!? Det måste man nog ta femton varv till på runt vårt bibliotek...

Den tjocke konsulten sa...

Många som känner behov av att motivera sin existens?

Linda K sa...

fredrik: ja så kan det ju också vara ;)

folk(ilskaen)bibliotekarie: hyllflyttning utan säkra beslut kan ju vara livsfarligt!

dtk: nåt sånt ;)