lördag, april 18

Party on!

18 dagiskompisar hemma här på barnkalas? Två timmars totalröj? Hemmet i ruiner? Halvdöda föräldrar efteråt? I think not.

I think
Nickis Äventyrslek! Lek och bus i hoppborgar och rutschkanor och allt vad det är. Fika, godispåsar och presenter, allt ingår. Hemmet består. Barnen älskar det. Föräldrarna får hjälp av personal. Lyckan är total!

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Som icke förälder håller jag ändå med rakt av! You go Linda!

Linda K sa...

miss ud: jag är så nöjd :D

Anonym sa...

Nästan 2500 spänn för ETT 5-årskalas???!!! O my god!

Sunflower sa...

Nickis är utmärkt ställe! Det är kul när man slipper allt det där röjet innan och röjet efteråt, och 18 barn är bara typ 8-10 barn för mycket att ha hemma. Själv är vi bestulna på kalaset då vårdnaden är delad. Men vi ser till att göra något roligt ändå. Den här gången önskade hon gå på Hard Rock Café. Så bidde det!

Pernillaheterjag sa...

Är personligen förtjust i hemmakalas, men FÖRSÖKER hålla nere antalet. (försöker = icke ännu färdigförhandlat med dotera...) Tipsigt värre är brunch-kalas (pyamas) som varar mellan 10 och 12. Kidsen är pigga (+hungriga), maten lätt att fixa (amerikanska pannkakor, sylt, prinsesskorvar och små yoghurtpaket), en skojig lek och fiskdamm sen är biffen klar. Det fina i kråksången är att en stor del av dagen återstår...

Lycka till på Nickis!

Linda K sa...

sunflower: det låter toppen!

pernilla: schysst! :)