tisdag, februari 20

Tur i kärlek...


Så, nu har jag tävlat om en Chloéväska. Vinner aldrig såna där tävlingar, men skam den som ger sig. Vilka vinner egentligen tävlingarna? Vem vann till exempel tävlingen i nån modeblaska om kläder från See by Chloé för 60.000 kronor? Vem vinner den där bilen som är högsta vinst i var och varann tävling? Och, om man vinner en bil, får man byta den till pengar istället?

Nåja, vad är väl en bal på slottet? Otur i spel, kanske därför jag är så kär? ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också tänkt att tävla, men brukar inte heller vinna...

Den som vann See by Chloé-kläderna skrev en insändare i Glamour ngn gång förra året och tackade för kläderna (jag hade också undrat vem som snodde åt sig "min" drömgarderob;-)) - det var en småbarnsmamma som hade gått hemma och känt sig hemmamammasunkig och ville ha lite nya kläder. Visst blev man avundsjuk!

Linda K sa...

linda s: det var ju mina argument också! nåja, ja gär glad för hennes skull... NOT! ;P

Anonym sa...

jag skulle också vilja tävla, men jag har ju inga fula väskor...

Linda K sa...

hedgehog: hi hi lyxproblem :D

Frida sa...

Den här gången hade jag sååå gärna velat tävla och vinna, men typiskt nog hade jag källarstädning EN vecka tidigare och slängde säkert TIO störtfula väskor. Typiskt.

Anonym sa...

Jag och min sambo har haft jättetur sista tiden, vi har vunnit varsin MP3-spelare och häromveckan vann han en kamera i metros fototävling oxå. Fast nu har vi väl förbrukat vår tur för ett tag...

Linda K sa...

frida: attans!

lena: wow. fast nu när jag tänker på det har jag haft rätt bra tur i jobbets konstförening och vunnit konst typ vartannat år.