fredag, februari 23

Mera space

Igår kväll (när jag ofrivilligt tittade på Antikrundan) satt maken och skissade på ritning för utbyggnad av huset. Jag har beställt walk in closet, såklart. Dock inser jag att den nog inte kommer att bli som volumniös som jag fantierat om. Ser ju framför mig ett helt rum med hyllor utmed väggarna och helfigursspegel som jag kan snurra framför, kanske ett bord med inspirationsböcker och en fåtölj att pösa i. Och så slog det mig att maken ju kommer att vilja ha tillgång till halva utrymmet. Hm. Grymt. Suck. Nåja, allt blir bättre än nuvarande garderobssituation.Så kom jag på att det skulle vara fint med ett burspråk i sovrummet. Oj vad stor vår utbyggnad plötsligt blev...

Om ett par veckor kommer arkitekten, får se vad han har att säga.

15 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, en walkincloset - jag är grön av avund...

Minna sa...

Ojoj, utbyggnad projekt...
vi är nästan de enda på vår gata som inte har utbyggnad. jag blir helt matt bara jag tänker på det... men ännu mer matt när jag hör:
dräääänering... urk.

Linda K sa...

kerstin: en liten, men dock :D

minna: det börjar liksom bli ett måste med två tonåringar i huset som i dag delar rum... :P dränering, va e de?

Minna sa...

Linda, jag vet inte om du menar "dränering - jag hör ingenting och låtsas som ingenting" eller om du inte vet... man gräver en grop runt huset och fyller med grus. inte kul och jättedyrt. (man gör det så att man inte ska få fuktskador i källaren)

Anonym sa...

Dottern och jag delar en walkincloset . Allt utom färg är bra .
Dottern valde orange på väggarna
det blir inte så bra när man speglar sig .
Tänk på hur skor och stövlar skall förvaras det blir lätt smutsigt .
Varning inte orange på väggarna
ewac

Minna sa...

Jag gillar Antikrundan. Men jag får aldrig se det numera för jag går på kurs på torsdagar!

Linda K sa...

minna: ringer en bell. nå, vi bor på en kulle så jag tror inte det behövs?

vad för kurs?

ewac: jag ska undvika orange på väggarna ! :D

Minna sa...

Man behöver inte dränera om man inte har en källare (man ska väl dränera typ var 30onde år). Vi bor i sutteräng med en fuktskada i den inredda källaren, jippey!. Illustratörskurs.

Linda K sa...

minna: jag gillar att vi typ chattar i kommentarerna :D usch det låter mindre kul....

Unknown sa...

Jag har alltid trott att det heter walking closet, men vaddå, gaderober kan ju inte gå. Walk in Closet låter mer logiskt.

Jag röstar på att maken får ett hemmabiorum istället för en gaderob.

Anonym sa...

Å jag har också vilda planer för ny garderob/klädförvaring. Någon form av garderob under trappan men egentligen planerar jag för nytt sovrum och suverän förvaring på vinden, som först måste isoleras. Planer förresten det är nog mer vilda drömmar. :)

Och när jag ändå drömmer om förändringar här hemma så vill, nä måste vi ha ett större kök eller i alla fall behöver matplatsen växa på något vis som jag inte kommit på ännu.

Det är tufft med två tonåringar plus en liten prins i huset.

Ha en skön helg!

Anonym sa...

Ha ha känner igen det där att maken skall få plats också ;) Min man känner sig inträngd i ett hörn i vår "walk in closet". Så nu vill han ta en bit råvind, isolera, måla och göra iordning en garderob till sig själv. Jag föreslog att JAG flyttar mina kläder in till nya utrymmet och han få vara kvar i den gamla sunkiga garderoben.
Maken sade nej och satte ned sin fot... och då är det kört!

Anonym sa...

Åh, jag såg ett program där de gör om rum efter hur olika kändisar har det. I ett av programmen gjorde de om utifrån hur Kimora Lee Simmons (av alla tacky människor...) garderob ser ut. Jag blev positivt överraskad och ville genast ha ett likadant själv. Nå'n gång så, jo, så skall jag ha't!

Anonym sa...

Hihi, nyckeln till ett lyckligt förhållande är inte skilda täcken, utan skilda garderober ;)

Linda K sa...

janne: jag ska framföra din åsikt... NOT! ;) en gående garderob vore bra att ha med sig ibland!

intressesmurfen: vi vill också ha mer kök! efter utbyggnaden kan vi flytta skrivbordet till det stooora sovrummet och ha matsal i nuvarande arbetsrummet. Tallyhooo! kalashelg till dig med :D

ann: problemet är att makens kläder är så mycket större än mina. tar ju dubbel plats! jag bävar. Men mer än hälften får han ICKE *stampar med foten*!

hanna: en dag när vindarna bär en dag... :D

maria: ha ha ha är det sanningen? vi delar täcke, och inom nån slags framtid även garderob. hur ska det gåååå? ;)