torsdag, februari 22

Poängen

Ser bloggdeles att många fått bonuscheckar från H&M i dagarna. Så också jag. Blev först lite stolt över att "bara" ha fått en hundralapp i bonus, medan andra har kammat hem både fem- coh sexhundra. Stolt för att det skulle innebära att jag dragit ner på min budgetkonsumtion. Men så såg jag, när jag tittade närmare på pappiren, att det bara var bonuspoäng från november 2006. Jaha, då var det inte så bra ändå då. Skit. Vad ska jag köpa för hundringen nu då?

8 kommentarer:

Anonym sa...

haha, det där fick motsatt effekt på mig. Jag har inte fått nån bonuscheck, det måste ju betyda att jag har shoppat för lite, eller? Bäst jag ger mig ner till stan imorgon, för H&M finns iaf i lund om än liten :)

Anonym sa...

Fan, vissa får "betalt" för att vara medlemmar i H&M. En annan får betala. 60pix fick jag räkning på idag. Hade bara handlat för 1700 på hela året. Någon som vill gå en kurs i hur man lyckas? ;)

Anonym sa...

Har skrollat runt på din blogg för att få mer info om vart ditt kuverthalsband kommer ifrån och vart du fått tag på de. Hör gärna av dig ang det

dddd sa...

En (halv) bikini? :)

Jag fick 50 spänn från kära H&M. Jag hittar inte mitt bonuskort, vilket betyder no... bonus, trots ett flertal trevliga inköp. Irriterande. Strunt samma. Jag kan ju alltid låtsas att jag aldrig köpt det. Jag har ju ändå bara gömt allt i garderoben, hahahaha! :)

Linda K sa...

johanna: eller så kommer dina bonusar efter helgen kanske? :)

sofia: men du, du har alltså spenderat 1760 kronor på ett år. Det finns dom som kan lägga en nolla till det talet, var glad över ditt lilla belopp :)

paulina: jag provade det en gång innan jul på Kii i Umeå men tyckte inte jag hade råd. Sen fick jag ångest över att jag inte köpte det och ringde runt till de återförsäljare som finns på Cornelias hemsida (www.cornelia.nu) I Åre hade dom kvar och skickade mig ett :)

Linda K sa...

miss kyd: den som ingen underdel har, hon får gå med rumpan bar. kom hit så får du handla överdel för min bonuscheck :D

Anonym sa...

Fick också min bonuscheck idag, och kände mig först väldigt nöjd med mina 200 kr tills jag såg på mitt köpsaldo att om jag hade handlat för 37 (!) kr till så hade jag fått 500 kr istället... Och det roliga (sorgliga?) är den spontana känslan av att jag förlorat 300 kr på det...

Linda K sa...

sandra: är det sant!? smärta!