onsdag, februari 21

90-talets måsteJag hittade den här också. Min gamla The Bridge. Som jag inhandlade i Stockholm under gymnasietiden. Vilket var stort eftersom jag bodde i Uppsala då. Minns inte i vilken butik och inte vad den kostade (7-800?) men det var stort. Bautastort.


8 kommentarer:

Anonym sa...

åh - the Bridge... Jag köpte en oval väska och en plånka - fast jag har sålt dem nu... men det var typ mullbär på den tiden :)

Linda K sa...

hedgehog: those were the days... :)

Anonym sa...

Å ja, husker The Bridge, da jeg skulle kjøpe meg brun veske for første gang rundt 1990, så jeg på flere modeller, bl.a. den over (hadde også en lommebok el. plånka som dere sier), men det var før min store veskekjærlighet Mulberry kom inn i bildet... etter å ha sett Dispatch bag (den som er oval i bunnen) var jeg solgt... ingen over, ingen ved siden... synes faktisk den er like fin i dag selv om den nå for det meste er pensjonert...

Linda K sa...

merete: det här var också före min Mulberryperiod (som för övrigt tycks hålla i sig). Nostalgi! :)

Anonym sa...

Vad fint sliten den har blivit!

Linda K sa...

anna ua: mmm den är helsöt. funderar på vad man akn ha den till. Neccessär kanske? Stor plånbok? Eller liten väska rätt och slätt :)

Anonym sa...

Åh, nostalgi! Jag köpte en "The Bridge" i slutet av 80-talet efter att ha suktat länge... Det var en relativt stor axelremsväska som kostade över 2000 kr. Kommer ihåg att jag tyckte det var en halv förmögenhet. Men, vad jag älskade den väskan! Hmm...vart tog den vägen.....?

Linda K sa...

oj oj är den borta? leta! är säkert helrätt nu :D