torsdag, november 23

Paaarty party

Det drar ihop sig till festligheter. På lördag. Garderoben full med kläder, vad välja? Har inte använt den här än så den känns som en stark kandidat. Bara jag inte blir för uppklädd då. Men å andra sidan syns jag ;) Högklackade stövlar till, kanske en pashmina. Nyinförskaffade väskan kanske. Ja jädrans.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Invig den! Glammig och jättefin, du kommer att lysa upp novembermörkret. Och grattis till Dior, nåt ska du väl ha för att du (eventuellt?) tillfredsställt hans perversa sinne... Fast jag vill också gärna tro att just spanjoren inte är en DEM!

Linda K sa...

anna: tack rara. Ja det lutar åt att jag får lysa upp och glamma till :)

Linda sa...

du är galen om du inte tar den. bär upp den i värsta carrie-andan och njut!

Kerstin sa...

Ja, den klänningen är superfin. Både söt och sexig på samma gång. Kör i vind. Kram.

Linda K sa...

linda och kerstin: tack nu känner jag mig peppad! that´s what friends are for .)

Anonym sa...

Syns man finns man! Önskar att man kunde klä upp sig här, men det verkar vara jeans o svart linne som gäller här idag. Eller rättare sagt fortfarande ;)

Anonym sa...

KGJKFTHujkfsdghk! Klart att du ska ha den klänningen - synd och skam att du inte använt den än. Väskan blir fin som snus till. :) :)

Anonym sa...

Självklart ska du ha den. Superfin!!! :)

Linda K sa...

ann: bryt av med nåt galet! :D

anna: ha ha nåt i halsen? jag tar den!

malla: tack rara :)

Anonym sa...

Hur snygg som helst. Ta den! Jag ska också på party på lördag och tänk om vi ska på samma fest och tänk om jag kommer dit i mina svarta brallor och den bruna silkestoppen och du har den snygga klänningen. Haha... (för jag har aldrig träffat människorna jag ska kalasa med, så vem vet vilka som dyker upp liksom). Jag kanske måste tänka om lite...¨;-)

Linda K sa...

helena: men min klänning är lite brun, då matchar vi varann :D Tänk om vi SKA på samma? jag känner inte heller många dit vi ska...

Anonym sa...

Jag ska på 40-årsfest, vart ska du?

Bloggen tackar för berömmet. Den är vädligt anspråkslös och lite bortglömd eftersom den ofta kommer steget efter matbloggen (ragazze.se) i proriteringsordningen (och den är nog lite ledsen för det egentligen). Nu blev den glad!

Linda K sa...

helena: vad trevligt att kunna pigga upp en blogg :)

jag ska på typ höstfest, inget fylla-år. Hepp!