fredag, november 17

Skulle aldrig funka

Man kan ju ladda hem väckning av allas vår favoritdansk Mads. Man kan. Jag kan inte för jag har en *döljer min svordom bakom detta*-mobil. Och även om jag kunde tror jag inte det skulle vara någon hit hemma. Anar att maken inte skulle uppskatta att min kändiskärlek väcker mig varje morgon (och honom också antagligen med tanke på hur högljudd dänsken är med sitt DU SKA OPP!). Sonen, som alltid kommer över till oss under natten, skulle bli livrädd av personen som skriker på annat språk i mammas telefon.

Nä jag får vara utan. Vad är väl en bal på slottet?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså...Mads...till och med vi män tycker ju att han är sjukt sexig!

Anonym sa...

Åhh- vilken fin bild. Han är ju bara så snygg!! Skulle nästan tänka mig att rama bilden, men jag antar att maken skulle misstycka.

Linda K sa...

tomas: så pass?

ann: HA HA HA! kanske inte så populärt nej :D

Anonym sa...

Hej!

Jag har en fräck inramad bild av Jerry Williams inne på toa (!) men jag antar att jag inte får byta ut honom mot Mads för sambon... suck! När jag får min telefon från reparation åker väckningen i alla fall in, jag sover ofta en lur på jobbet (på min rast alltså!), då är det ju inte fel att ha med Mads... ;-) Du får väl ladda ner den till datorn bara och njuta av hans ljuva stämma då och då, alltid något!

Linda K sa...

åsa.s: mmm det har jag redan gjort :) *nöjd*

Anonym sa...

Ibland får man nöja sig med "Mads-kalender-bilder" på personaltoan på jobbet!

Linda K sa...

bibbsan: OH MY GOD!

Anonym sa...

Okej, nu är den inlagd i mobilen. Vet ej om jag kan använda den som väckning, han låter ju så arg och jag klarar nog inte av att skrämmas varje morgon...

Linda K sa...

cecilia: ho ho ho, jodå! våga vakna till mads :D

Anonym sa...

Det blev inte så bra det där med att ha Mads som väckning. Problemet var att jag inte vaknade i tid. Och när jag väl gjorde det var jag en ögonblinkning ifrån att drämma telefonen i väggen. Men mest beror det nog på det jag skrev som svar i min blogg. Jag har inga problem med att folk pratar när jag ska sova och det är inte heller ngt jag vaknar av i första taget.

Linda K sa...

mocca: aj aj aj. du får göra som jag och lyssna på honom ibland när du redan är vaken :)

Anonym sa...

han är heeeeeeet!

Linda K sa...

mimo: *tssssss* (linda som bränner sig när hon petar på bilden ;)