fredag, november 17

Så mycket film - så lite tid

Hur ska jag hinna med? Inte en chans att allt blir bio. Man kan fråga sig hur det kan vara så svårt att komma iväg och se en film. Man kan också fråga sig hur man hinner hämta på dagis varje kväll, storhandla en kväll i veckan, städa, springa på möte kvällstid ibland, blogga, vara hemma medan maken gör jobbgrejer eller spelar tennis, vara på tjänsteresor, och allt annat man gör kvällstid.

Dessutom vill jag inte vara borta mer än en eller högst två kvällar i veckan från sonen. Igår kväll när jag hade varit och handlat mat låg vi och bara gullade i stora sängen, och det är faktiskt det bästa som finns. Bättre än Kirsten och Mads tillsammans. Det ni!

UPDATE: jag har för guds skull inte sett den här heller! Det blir helt klart hyrfilm ikväll. Tack Ida för "påminnelsen".

12 kommentarer:

Minna sa...

jag ska se Prada-filmen imorgon. På matiné. Säger man så? sen ska jag och en kompis vara jättetjejiga och strosa runt på Söder och fnissa.

Linda K sa...

minna: I envy youuuuuuu!

Minna sa...

nej nej, helt i onödan. du ska ju med maken till NK och så har du ju en son att gosa med. : D

Linda K sa...

minna: ok då. minna-linda 1-1

Anonym sa...

Skippa Marie Antoinette filmen, den är inte värd att vara borta från sonen för. Början är bra men sedan är den verkligen bara tråkig. Visst, fina kläder och miljöer, men totalt ointressant annars. Hyr på video istället. Bara ett tips. När jag såg den suckade alla i publiken och vände sig till varandra och sa att va, var det allt? (Såg i USA.)

Linda K sa...

hanna: ånej den ska jag se på bio! älskar sofia coppolas filmer, tror inte det här är nåt undantag. Men tack ändå för "varningen" ;)

Ann sa...

Har inte heller hunnit se filmerna, ligger så långt efter i filmtittandet. Kan bero på allt bloggande och surfande påpekar maken lite torrt.Han tror han har löst tids-tjuvs-problemet. Måhända har han rätt, men det tänker jag ALDRIG erkänna...

Linda K sa...

tasstaylor: skulle jag inte erkänna heller, även om så RENT HYPOTETISKT kunde vara fallet. Har iallafall hyrt Om gud vill med Nina Persson ikväll.

Anonym sa...

Ja, se den på bio du, men recensera gärna på bloggen efteråt, kan vara kul att få reda på vad folk i Sverige tycker.

Linda K sa...

hanna: absolut :) har du nån blog over there?

Anonym sa...

Tyvärr, inte än. En annan är lite sen i starten...

Linda K sa...

hanna: hojta till när du har en :D