onsdag, november 22

Farväl silke

Idag skickade jag tillbaka de silkesscarfs jag fått låna till Spanien. Det var kul att testa och lyxa sig lite med. Men sen fick mitt Flickr lite väl många suspekta besökare och det kändes mest konstigt att använda dom. Och nu känner jag att det räcker. Det var kul så länge det varade. Scarfägaren var lite besviken över att jag inte ville ha dom längre men fattade nog ändå. Han bad mig behålla en Dior, som en julklapp. Kan jag väl :)


Grrr...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Inte så värst svårövertalad antar jag ;)

Anonym sa...

hela grejen är ju himla konstig egentligen - jag menar, om jag hade sådär många fina scarves skulle jag garanterat INTE skicka dem utomlands ;)
Himla sjyrre han var - J´adore Dior ;)

Anonym sa...

Mmm, liiiite märklig tycker jag nog att han spanjoren (eller vad han är) verkar vara.

Antar att du inte var helt svårövertalad att behålla en :)

Anonym sa...

Hmm konstigt alltihop....Flickr människorna och även spanjoren...men snällt att du får en scarf!!! :)

Linda K sa...

ann: jag har ju jobbat hårt med dom (och antagligen tillfredställt någras dirty fantasier) så den var jag värd ;)

malin k: ja sa men nä inte ska väl jaaaaaaag, och han sa joooo och jag sa okeeeeeej :)

malla: konstiga människro, snäll spanjor :)

Anonym sa...

Hela den där scarfsgrejen var ju väldigt ...konstig. Fick en massa konstiga bilder framför mig hur spanjoren surfade flickr och tände på tjejer i (hans) scarfs. Oh well, dior dior. Det måste man ju bara gilla iallafall ;)

Linda K sa...

sara: jag har fått för mig att spanjoren faktiskt är en trevlig kille och inte alls som "dom andra". Men man vet ju aldrig... :)

Anonym sa...

Kul med kvinnors naivitet ibland..ni har ingen aaaaning om att vi män ibland går igång på de mest suspekta grejer. Det spelar ingen roll vad ni tar på er, en del av oss tar då till oss era grejer som fetischer. Det intressanta är att ni tror att ni kan se på en man vem han innerst inne är men så enkelt är det inte! De som har kinky fantasier kan vara era bröder, arbetskamrater och tom era män (som håller det hemligt för er därför att de märker att ni är avståndstagande)....du Linda som jobbar på bibliotek har ju nära till informationen, det finns säkert massor av literatur om detta fenomen. Jag rekommenderar alla kvinnor att läsa på lite om olika sexuella "avvikelser" i allmänhet och fetischism i synnerhet innan ni skriver!

Linda K sa...

dolores: oj. nu vet jag inte om du är man eller kvinna, men det spelar ingen roll. Kvinnor har också udda fantasier, om du inte visste det. Och vadå "innan jag skriver om det"? Om jag känner mig obehaglig till mods för att folk kommer med skamliga förslag (vilket jag får räkna med eftersom jag lägger ut bilder, visst) har jag all rätt att skriva om det utan att ha nån akademisk bakgrund i ämnet. Så det så, Dolores :)

Anonym sa...

jo, det är klart att du får skriva vad du vill på din egen blogg, och jag kanske överreagerar en aning.... Min reaktion hänger nog ihop med ditt tidigare inlägg om "the scarf people" där andra tjejer/kvinnor snabbt hänger på och känner oro i största allmänhet (och som jag tolkar det, fördömer). Jag kan förstå att om någon kommer med skamliga förslag så är det kanske inte så kul (om man är tjej? Själv får jag aldrig några skamliga förslag längre ..:-) men så är jag ju man förstås) och det visste jag inte att du fått, där av mitt något onyanserade inlägg. Vad jag vänder mig mot är när jag märker att man reagerar med ryggmärgen och uttalar sig och inte ens försöker ta reda på vad det handlar om....

Jo jag vet, jag har träffat tjejer (både som partner och som kompis) som berättat om sina fantasier som handlar om allt från lättare smisk, bondage och gud vet allt....läste en artikel i DN för ett tag sen om en kvinna som gick igång på och hade "relationer" med träd!! Jag tycker förstås att en mjuk, gärna parfymdoftande, stor damsidenscarf av fin kvalitet (typ Hermés) är betydligt mindre kinky att hetsa upp sig över än ett träd...Grejen är dock att vi alla är olika och att det inte finns något rätt eller fel (om det inte handlar om straffbara handlingar) i detta sammanhang och det tror jag nog att du håller med om ...

Linda K sa...

dolores: fattar vad du menar, och jag håller med. Smaken är som baken, alla går igång på olika saker (såg du inte på tv damen som hade haft sex med Berlinmuren och gift sig med densamma?)Själv är jag rätt förtjust i Bondskurkar nu för tiden, o ch hur udda är inte det? ;)