söndag, november 26

Ett kap

Beklagade mig för en tid sen över de usla prenumerationslockelser tidningarna kör med. Men nu har jag faktiskt hittat nåt jag är nöjd med. Med 4 nummer av Damernas Värld kommer nämligen det Nivea Beaute-mascara jag har tänkt köpa. Allt för 99 kronor. Bara mascarat kostar 120 kronor i affären. Sen får jag ett par ganska hiskeliga örhängen med också, men det behöver man ju inte låtsas om. Hiskeliga örhängen någon?

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Perfekt ju. Hoppade på en pren på Elle Interiör - som bonus 2 handdukar från Lexington. Alltid nåt. Kram.

Anonym sa...

Kanonbra! VR körde 4 nr + Q 10 bodylotion, allt för 99:-. Lotionen (helt suverän!) kostar 110:- på Apoteket.
Sköna Hem körde 4 nr + 4 skitsnygga svart/vita muggar, 99:- Hej å hå, många blaskor blir det!

Anonym sa...

Hoppade på Amelia för jag ville ha den fina sminkväskan och handduken från Marimekko. Det kom inget och så kom det inget och efter tre månader så kom det ett halsband och ett armband i turkoser från Snö.

och jag som tillverkar mina egna smycken...

Anonym sa...

har också handdukarna från Lexington. Men bästa erbjudandena har Glamour haft 4 nr + gåva 99 kr- fick box från Lancome med ansiktskräm i full size samt tvättgel, juicy tube och prafym i små storlekar. Superbt! Krämen kostar ju ett antal hundralappar. Sen skulle jag best samma till min mamma det erbjudandet fanns inte längre men i stället fick man 3 nr + gåva 69,50 kr innehållande Lancome mascara och Lancome rengöring. Inte dumt alls.

Anonym sa...

En sak till var tvungen att kolla och nu finns Lancome boxen som erbjudande igen 124 kr tror jag det kostade . Som hittat!! Vill slänga ut en fråga också letar efter snygg svart kjol med hög midja att kombinera med rosa blusen m rosett från V&R för H&M. Nån som har sett nåt snyggt?

Anonym sa...

Hoppade på Amelia för en ursnygg necessär som utlovades. Efter en evighetslång väntan kom en apful sminkväska. Kundservice var fullständigt oförstående, lovade efter hård diskussion att rätta till misstaget och skickade samma apfula väska IGEN! Bah! Amelia är lösnummer numera för mig.

Linda K sa...

kerstin: det eller nåt liknande måste jag också ha hoppat på för jag har två såna Lexingtonhanddukar hemma :D

anneca: ja är det bara nåt man behöver och gilalr är det ju strålande :)

marie: vad sur man blir när man väntat sig nåt och får en helt annan grej sen :(

sofia: vad bra :) Det gäller ju att man verkligen har användning för det man får, annars blir det bara liggande och efter ett år slänger jag det.

Svart kjol... när men jag letar intte direkt efter nån heller. H&M? Zara? Topshop?

anneca: pest!

hanna sa...

Var hittar jag erbjudandet? :)

Linda K sa...

hanna: i senaste numret av DV!