tisdag, januari 14

Prata prestationer

Sådär, då har jag haft mitt eget lönesättande samtal också. Gick enligt plan tycker jag.

När jag tänker tillbaka på de senaste två åren (vi släpar efter något ohyggligt i löneförhandlingarna) och vad jag har presterat är det lätt att tänka att ja det är väl det gamla vanliga, jag minns inte så långt tillbaka... Så jag satte mig och gick igenom samtliga veckomötesanteckningar från oktober 2011 och listade sådant som jag åstadkommit. Det blir en hel del, kan jag meddela! Som jag givetvis lät min chef få veta :)

8 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Bra där!
Och bra att anteckna. Man glömmer ju lätt alla fantastiska saker man har genomfört. Man = du och jag.

Unknown sa...

i will not: du och jag I will not, du och jag.

Anonym sa...

Heja dig, va kul! :)
// Jenny

Anonym sa...

Med Iron girl tröjan på kan det ju inte gå annat än bra :)
/Moa

Jessica E sa...

Go Linda! Tycker själv att de lönesättande samtalet mer är en monolog...Spelar ingen roll vad man har presterat för det är ändå bara de avtalade 1,6 % som delas ut..Man blir ju skitsugen på att lägga fler strån i kors och visa framfötterna...NOT.
Man= jag ;-)

Unknown sa...

jenny: :)

moa: kvinnor kan! :D

jessica e: vad trist. jag lönesamtalar med ett ganska stort antal medarbetare och för mig i min bedömning spelar prestationer stor roll i lönesättningen. samma för alla är det inte frågan om.

Jessica E sa...

Tyvärr fick vår gamla chef nytt jobb och den som nu är chef sökte egentligen inte alls chefstjänsten men fick den pga detta. Hon är ingen bra chef vilket är synd då hon har potential men hon är alldeles för osäker, försiktig och obeslutsam!

Unknown sa...

jessica e: tråkigt, både för henne och för er. skicka henne på en ny som chef-kurs! ... fast det är klart, man behöver skaffa sig erfarenhet också.