tisdag, mars 31

Kladdar ner modet ju

Jag trodde Modette-Eleonore hade en modeblogg, men så fel jag hade. Det är ju bara bilder på när hon äter. En matblogg, alltså.

Önskar att det vore en modeblogg igen.

Kommer in i garderoben

Kaaanske att jag kan inreda klädkammaren nästa helg. Om Byggare Bob vill och arslet håller! Det senare känns ju oerhört roligt med tanke på det förra inlägget [hålle rupp en skylt som det står SKRATTA på].

Undrar om allt får plats i min (låtsas för tillfället inte om att maken också ska ha tillträde) walk in closet?Annars blir det till att bloppa. Vill att det ska se luftigt och fint ut, inte trångt och knökigt.

Spänningen stiger.

I väskan en alldeles vanlig tisdag

Det bästa Missy vet är...

Det bästa jag vet är inte det här. Men håll med om att det är två ganska konstiga saker att bära med sig i väskan. En burk tonfisk i vatten. Och en hemorrojdsalva (håll käften, jag har fött barn).

Slår ni det?

She draws her own vegetable kingdom

Min kollegas dotter Malin är en hejare på mönsterdesign. Tapeter, tyger, kakel, you name it. Jag blir kär i det mesta. Kolla själv!

A favourite of the bloggers

Står det i Vagabonds senaste mailutskick, med en bild på dessa pjuck. Förutom att det är konstig engelska tycker jag sådär om det där favorit bland alla modebloggare och som ses på Kling och Klang och Linn och Ebba...

Vadå hur kul är det, att sträva efter att ha samma som alla andra? Det har man ju ofta ändå eftersom man påverkas av alla schyssta bloggar man läser. Men det ärväl ändå inte det som är målet? Inte för mig, leverpastej.

Dagens lunch

Det kan vara så att jag luktar lite vitlök efter dagens lunch. Nåja, jag ska bara grotta på mitt rum resten av dagen, så det spelar ingen roll.

Lunchade för övrigt med en hemlig
agent som fick mig att besluta att kort frisyr is da shit.

Hej clown!

Igår när jag var på väg att gå hem blev jag hux flux ombedd att fotografera en tillställning på jobbet. Chefen-chefen går vidare mot nya utmaningar och avtackades med pompa och ståt.

Jag fotograferade i all hast och begav mig sedan. Hemma upptäckte jag att en fläck smugit sig in ganska olämpligt på ett foto. Oj. Som tur var hade jag tagit ett annat foto också som blev bra. Maken föreslog att jag ändå skulle använda det med fläck och färga fläcken röd.

Chefen-chefen, jag hoppas att det är ok att jag visar fotot. Jag skrattar inte åt dig, jag skrattar med dig!

Nu ÄR det vår

Det är inte bara tomten som har en tomtemor. Även glassgubben visar upp sin ... glassmor? Love is in the air!

måndag, mars 30

Med lock och pock

Kom vår, kom sommar! Så jag kan strutta runt i dom här tokgulliga shortsen snart. Hög midja, korta ben. Lite 50-60-tal sådär.

- Mmm, perfekt! sa tjejen i butiken. Jag instämmer.

Små böcker är också böcker


La familia

Oj. Jag samlade ihop diverse ramar. Det blev ganska många...



Sån där bokmal

Jag gör några exempelbilder till vår bildbank på jobbet. Ser ni vad det här föreställer? Ett ord på 13 bokstäver. Ledtrådar: böckerna! Glasögonen på nästippen!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


På med en grön overall ba!

Vill du så får du så klart flyga själva när bilderna ska tas, då vi som sagt inte har några piloter i byrån som vi kan plocka fram åt dig som blickfång. Kvinnliga piloter ses inte som något märkligt militärt sett, så vi tallar inte på trovärdigheten alls om du spakar runt lite själv!

Ho ho, jag ska ut och flyga simulator jag. Som bildansvarig får man ju ställa upp när det ska fotograferas. Blir det overkill om jag tar med mig mina RayBan-solisar tro? Och lite soft Top Gun-theme i bakgrunden. Diii dadaa dadaddiiidadadaaa....

Linda är pinsam del I *

Jag blev ju tvungen att akut boka en klipptid. Pratade i telefon med min frisörs kollega. Som frågade när jag ville komma dit. Av okänd och oförklarlig anledning svarade jag:

- Linda vill komma på torsdag.

Jag pratade om mig själv i tredje person. Varför? VARFÖR? Jag hörde hur det blev tyst, en sekund eller två längre än normalt, innan han sa Då är du välkommen på torsdag.

Jag tror jag rodnade på min sida telefonen.

* var lugna för att det kan bli hur många delar som helst framöver...

I örat

Jag blir i detta nu telefonintervjuad av en man i London. Han är väldigt omständlig, jag blir full i fniss hela tiden. Han låter så seriös.

Oj det är lite svårt att lyssna, svara och skriva på samma gång.

Några bågar

Brors flickvän hade Chanelbågar igår när vi sågs. Fett snyggt.

I samma veva förkunnade min far stolt att han köpt nya bågar, och att han hade lyckats hitta exakt likadana som han redan har.

Kan jag vara adopterad?

Vilket sug

Jag upphör icke att förvånas över tidningarnas prenumerationserbjudanden. Känslan av att dom har hittat grejer som har legat på nåt lager i tio år. En polyesterpläd. Ett läppglans i tub med en färg som ingen väljer i butik. Ett halsband som fästs med magneter. Jamen det här får dom om dom prenumererar!

Nu tror jag ändå att Sköna Hem tar hem priset. Dom har ett "unikt erbjudande" till sina blivande prenumeranter. Hör här:

Du får ett set med tre handgjorda skålar av lackat snäckskal. Setet innehåller en av varje färg - plommon, lila och lime. För godis, nötter eller som snygg dekoration.

Tre skålar av snäckskal. Som snygg dekoration. Tackmennejtackdetsuger.

söndag, mars 29

Kom hem

Vad händer med paketen som aldrig kommer fram? Irrar dom bara runt runt i en evig postgång, eller hamnar dom i Postens stora komma-bort-hög? Jag saknar sedan ett par veckor ett paket. Med mitt namn och adress på. Varför kommer det inte fram då?

*hytter med näven till Posten*

Så många hyllor så lite tid

Jag skulle behöva vara hemma i morgon för att stoppa in all facklitteratur i bokhyllan som maken satte upp idag. Det blir så fint!

Men, jag är ju arbetsför nu för tiden. Det får bli extraknäck i bokhyllan kvällstid istället. Och tänk, TÄNK, när klädkammaren är klar. Då tar jag ledigt en vecka, chefen ;D

Från en väsknörd till en annan

Klädkammaren är inte klar än (två veckor sa byggare Bob för en vecka sen, vi får väl se...) men jag har ändå inrett med en sak. I fönstret står den sötaste lilla väskan och väntar på ett lämligt fotografi att få klämma fast. Present från min egen Anna Krimskrams.

UPDATE: Hö hö, jag kunde sätta den här bilden i klämman. En bild på en väska på en väska på en väska... eller nåt.

Visualisera

Jahaadå jag har varit fin idag med leomönstrad top från Whyred och svart kjol från Acne. Men tiden flög och nu är jag iförd mysbyxor igen.

Ett sånt kalas


1 år

Hurra hurra för våran Tilde idag!

lördag, mars 28

Släck

Då släcker vi ner en timme snart då, med start halvnio. Och tittar på Låt den rätte komma in. Så passande.

Svikna löften

Bonusbarnen bjuder på Riesen. Jag hugger en varpå maken utbrister:

- Du sa att du aldrig skulle äta Riesen någonsin.
- Gjorde jag?
- Det gjorde du.
- Nåväl, då bryter jag mitt löfte nu.

Den var go.

"Hon fick något religiöst i blicken"

Helst ska man ju ha ett himla bony ass som den här fickan kan sitta snyggt löst på. Men den som inget bony ass har skiter i det och låter fickan sitta lite tightare. Ficka med lock, tack och bock.

Fint ska synas

Som en protest mot rådande väder och som en välkomnande gest till våren hänger jag min nya jenasjacka i hallen. Där alla kan se den.

Lördagskoppen


Möblemang

Jag har förälskat mig i ett matsalsbord. Ett stort högblankt vitt med kromade ben. Det låter ju inte klokt, men attans vad det skulle göra sig här hemma. Jag skola inga andra matsalsbord hava jämte det.




Och så har vi konstaterat att det inte finns platta vita tv-apparater. Jo, men dom har gammal teknik, hävdar maken. Jag har börjat ifrågasätta varför vi alls ska ha tv i sovrummet. En vit fin vägg, och så en svart tv på den? Min bättre (?) hälft menar att det är ett gemensamt beslut sen gammalt. Det minns jag inte alls.

Hands off

Jag fick just ett hysteriskt utbrott. Varför? Jo för att maken försökte ta datorn ifrån mig. Ven tror han att han är?

Det svänger, katten

Björnen sover
Huvud axlar knä och tå
Spöken
Stor våg liten våg
Jag vill ju va som du

Ett smakprov på de slagdängor jag och sonen strax ska skaka loss till.

fredag, mars 27

Kanske såhär

Anne Heche i Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Ganska kass film, men. Så fin i håret! Så skulle jag kunna tänka mig.

Ja, jag går i frisörtankar. Nu igen.

Brum brum


Hos Camilla såg jag den söta bodyn från Lollopard. Kollade runt och visade maken. Som blev eld och lågor över bilbodyn.

- En Saab 93:a, en sån hade jag! Skaffa genast Tilde den!
- Inte en söt Kockumskran då?
- Saaben, Saaben!

Sagt och gjort.

Min sanna religion

Och jag konstaterar att mannens nya fredagsnöje är att bada bastu. Han kom nyss ut därifrån med två tomma ölburkar och sa Oj oj oj.

Själv har jag obsessat. Över True religion. Dom med ficklock. Finfina grejer. Skål i rött vina llihopa!

Hängups

Drabbas ni liksom jag av hang-ups alltsom oftast? Jag kan få syn på något a) som jag aldrig förut reflekterat över b) som legat och grott lite latent sådär c) som jag ofta tänker på och trånar efter. Och plötsligt PANG så blir jag som besatt. Det går på en sekund. Jag måste googla, jag måste fråga andra, jag måste typ ha. Det är jäkligt jobbigt, för plötsligt har Linda inget att säga till om. Det är bara för henne att gilla läget medan den där andra besatta personer har sin gång.

Ochg here we go again...

Inte ens kaffe hjälper

Jag börjar känna mig oseriös. Just ja, det är fredag eftermiddag!

*hoppar jämfota både en och två gånger*

Hur tänkte du nu?

Jag frågar mig vilken planet Kent kommer ifrån. Nu utgår jag från att Kent är man, och vem kan kräva av män att dom ska känna till vad som ryms i en väska mer ärn "några hundralappar eller ett kort"? Mängder, Kent, mängder. Tydligt är också att Kent inte är förstår att en väska är så mycket mer än en behållare. mycket mer.

Så Kent, här har du ett citat som kanske öppnar dina sinnen:

I'm thinking balls are to men what purses are to women. It's just a little bag, but we feel naked in public without it.


Kokbok för mig

Nu när jag är bildansvarig på jobbet måste jag ju ha utbildning, god litteratur och en kamera! Eller, ja vad gäller det där sista får jag nog nöja mig med den jobb-gemensamma. Ballast vore dock att gå runt med festaste objektivet på magen och säga Ja hej jag ska fota lite här.

Ser fram emot trevlig och givande läsning.

torsdag, mars 26

Lockelajk

En av konferensens talare var lite för lik en karaktär från Little Britain för att jag skulle kunna bortse från det. Att han pratade riktigt brittisk engelska gjorde inte saken bättre. Jag såg nog väldigt glad ut.

Inte Äh-äh-äh, men nästan.

Tröttare än trött

Igår hävdade sonen med en dåres envishet att det visst skulle vara fredag idag. Gud vad jag önskar att han hade rätt nu.

Pjamasparty

Det ska ju vara pjamaslooken i vår. På herrarna främst kanske, men det skiter jag i. Kvinnor kan. Blått och vitt från Gul&Blå!

Betyg

Dom går och går och går.
Dom har fått beröm.
Dom är sköna.

Med beröm godkända!

Jag ser ljuset

Hennes tvekan var över. Hon hade ältat fram och tillbaka länge nog. Hon var värd det. Hon fick. Hon hade bloppat tillräckligt. Beslutet hade förvisso inte varit lättfattat. Resan dit var lång, knagglig och ojämn. Det hade fått mogna fram. Och nu visste hon att det var så. Hon och Minimarketkängorna. För alltid. Tillsammans. Aha-aaa.

Hon klev ut i ljuset.

Who can it be now...

Jag fick höra talas om en sån himla cool blogg nyss. Nån ekonomtjej...

Föra kassabok är det nya svarta!

Som Dolly

Tumble out of bed and stumble to the kitchen
Pour myself a cup of ambition
Yawning stretching trying to come to life
Jump in the shower the blood starts pumping
Showrade gjorde jag redan igår kvällen (NÖDRIM!)
Out on the streets the traffic starts jumping
Folks like me on the jolly konferens.

onsdag, mars 25

Skönt blädder

Jaha, i morgon följer Sköna Hem med mig hem, den saken är klar. Men, bibehåll lugn. Jag ska inte stjäla den, betalar den här gången.

Tycker dom är fula

Maken ser på mig med vansinne i blick och undrar om jag vill ha en 52tums tv på väggen i nya sovrummet.

Bara prygel hjäler här.

UPDATE: Nu påstår han att det inte finns silvriga! Det är inte på modet längre. Och vita är dyra. Och hans hustru vägrar svart. Hur ska det gååå?

Själv är bäste dräng

Sådärja. Split rings och en tång fixade från eBay. Tack för alla tips!

Guldfynd och dylika, ta er i brasan.

"I just felt it fed me more"

Den som är lite city-abstinent väljer att kuta runt på stan under lunchtimmen istället för att äta lunch som serveras på konferensen. Motion, kan hävdas. Samt vidgade vyer. Whyrdutförsäljningen var ju angenäm men jag gick sprang därifrån utan kasse.

Hetsåt en banan och ett äpple och sen var det bara att konferensa igen.

Somamrdåd

Nu är sonen anmäld till simskola! Veckorna innan midsommar. Eftersom den är utomhus passade jag på att beställa varmt och skönt väder till dess också.

Jag vill ju va som du-u

Jag tror nästan jag försöker vara Anna! Den här beundrade jag för nästan ett år sedan, när damen i fråga och jag tog en fika i Kungsträdgården (som var full av rosa blommor). Så jag kände att det var min plikt att ta hand om den nu när den bloppas.

Jag sportar den med kjol och gympadojor i vår :P

Lukten av pengar

Se vi har den 25:e idag. Uppskattas alltid lite mer när man jobbar än när man är mammaledig. Det är ett vägskäl, ett ljus i horisonten, ett fyrklöver bland treklöver, en katt bland hermeliner, ett hopp om vår!

Okej, jag drar på konferens nu. Ska bli ännu mer haj på användbarhet på intranät och sånt. Tjarå.

Vad för (trä)slag?

Banne mig om jag inte har börjat snegla åt björk igen. Det har varit vitt vitt vitt. Och ek ek ek.

Ek möter björk? Mja.
Vitt möter björk? Absolut.

tisdag, mars 24

Bibliotekarien har läst

Partners av John Grisham

Jag tryckte den i handen på en kollega och beordrade läsning. 400 sidor pur spänning! Gillar Grisham i vanliga fall, nu älskar jag honom.




Vad hände?

Märkligt. När jag var mammaledig lagade jag kvällsmat. När jag jobbar lagar jag kvällsmat. Jag trodde det skulle ske nån förändring där...

Kan själv?

Hur svårt kan det vara att löda fast berlockerna på armbandet själv? Jag vägrar betala 200-250 kronor per berlock!

Men het inte så lika då!

*ring ring*

- Linda K.
- Hej du hade lämnat ett meddelande till Olle Larsson?
- Ja just det.
- Jag är Lars Olsson, så du har kontaktat fel person.
- Ojdå, då ska jag ändra här... det är alltså Lars Olsson jag ska kontakta.
- Jag är Lars Olsson.
- Jaha, och det är inte du som är ansvarig för testlabet?
- Nej det är Olle Larsson.
- Och det är inte du...
- Nej jag är Lars Olsson.
- Uppfattat. Jag kontaktar Olle Larsson. Hejdå Lars Olsson!

Närå jag bloggar inte på arbetstid

Jag anar något oroväckande. En farsot som sprider sig. En sjuka, en feber (and the only prescription is more cowbell HA HA HA) Mina misstankar går till... Minimarket! Vad stoppar ni i era dojor egentligen? Folk blir ju som galna. Smörjer ni in lädret med nåt beroendeframkallande? Är det hypnotiserande färger på skorna? Kilklackar att döda för?

/smittad, frälst, tokig

Ett ält

Jag har fått vatten på min kvarn. Uttråkade göre sig icke besvär. Intresserade: hör mig!

Wedgarna. Dom har ju rätt hög klack. Ni som har, är dom gångbara? Får man lida pin om man vill va fin?

13 anledningar

Liten parlör för att berättiga inköp:
  1. Kvalitet får kosta.
  2. Den här kan jag ha i många år.
  3. Svart håller i längden.
  4. Rött är en kul färg.
  5. Blått är .. ja ni fattar färgresonemanget.
  6. Det är bäst att passa på innan dom tar slut.
  7. Det var ju rea.
  8. Jag är värd det här.
  9. Den här funkar alla årstider.
  10. En god investering helt enkelt.
  11. Nudlar är gott.
  12. Man får tröstköpa.
  13. Man får fira med ett köp.

Lurre

Detta kan jag konstatera efter trevligaste lunchen på år och dar: Anna och jag skulle lätt kunna löpa fullkomligt amok tillsammans en dag på stan. Titta på varann med vansinne i blick och mumla Couse we´re worth it!

Oförbätterlig

Jag gjorde det igen, och jag skäms. Jag tog en tidning i väntrummet. Jag kan inte hjälpa! Jag bläddrar och hittar hundra inspirationer. I en typ gammal tidning, som inte går att få tag på längre. Och så blir jag kleptoman.

*hänger med huvudet*

Checklista

Få se här nu...
  • Fört upp något läkemdel - nix
  • Sexat eller penetrerat - närå
  • Mens eller gravid - icke
Jamen dåså, bring that cellprovtagning on så vi får det gjort nångång!

Liar liar

Okej, dagens outfit är delvis fejkad. Där nere. Nej dummer, längst ner!

Dom står här hemma och provgås runt runt. Dom älskas. Och träffar hela min garderob. Dom är en storlek större än vad jag brukar ha, men dom har fått innersula och sitter mycket bra. Dom är höga som hus. Och svarta. Med snörning.

Ändå får dom stå ett tag. 30 dagars öppet köp på NK ni vet. Ibland behöver man mogna in i ett par skor.

måndag, mars 23

En lång

Jag gör som Engla och fyller i en lång himla lista!

Lovar du att vara ärlig? Nä ;)
Du heter: Linda

Smeknamn: ia
Låt som när du är ledsen sörjer till? Nej, men jag gråter till allt i musikväg som är sorglig. I en sal på lasarettet, Jag är i gott bevar...
Beroende av: mina ungar
Vad tror folk om dig? Det vet väl inte jag, det får andra svara på. Glad och snäll hoppas jag!

Stämmer det? Om dom tror det jag hoppas, ja
Vad får du oftast komplimanger för? Nu för tiden, att jag är fint klädd.

Vad säger du för att imponera på någon? Min pappa är polis!
Hur imponerar man på dig? Man ger mig skor
Brukar du skratta för dig själv? Ständigt. Jag skrattar åt mig själv också.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Kommer inte ihåg och jag orkar inte resa mig ur soffan för att se efter
Var bor du? Stockholm Stockholm stad i världen

Trivs du där? Jag stormtrivs och vill bo här jämt
Äger du några converse: ja ett par låga vita och ett par höga vita
Sprit, cider, vin eller öl: Allt utom öl, men helst inte blandat
Brukar du bli för full: senast förrförra helgen! :D

Har du haft sex idag: nix
Hur svarar du i mobilen: Linda, och med efternamn om jag är på jobbet eftersom det är en jobbmobbe
Vem ringde du senast? en forskare
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Nästa vecka kan jag alla dagar utom måndag och fredag och veckan därpå går också bra

Antal timmar sömn inatt: med ett par avbrott 7
Sov du ensam: man och barn fanns också med i bilden
Brukar du komma i tid: jag är nästan irriterande bra på att passa tider

När mår du bra: när mina älskade mår bra. och när jag får skor
När blev du fotad senast: av mig själv i morse
Hur känner du dig nu: skönt sömnig eftersom maken pillar mig i håret

Vanligaste färg på dina kläder: omöjligt att säga, jag blandar vilt
Vad tycker du om fötter: beror på vems.
Vad saknar du: sovmornar

Hade du en bra kväll igår: ypperlig, i sällskap av la familia
Favorit dryck på morgonen: kaffe is da shit

Rakar du benen: jojo
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan tio och elva
Är du blyg? jag är inte exibitionist
Sysslar du med någon idrott: jorå
Vill du hellre ha mail än brev: jag vill ha båda

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: inget är omöjligt
Har du spytt offentligt: nej vet du vad! ;)
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: man skulle väl kissa en del...
Är du nöjd med ditt liv: jag är så nöjd med mitt liv att jag nästan skäms ibland

Är du bortskämd: Jag är älskad och det är väl att vara bortskämd?
Vad gör du i morgon: jobbar
Vad är det värsta du vet? Barn som far illa ger mgi magont
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? det beror väl alldeles på!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? utseendemässigt Nina Persson
Vad längtar du till? Min walk in är klar

Har du bra vänner och äkta vänskap? nej jag är utsatt för en komplott.... dhu!
Vad använder du för shampoo? låter jag som en idiot om jag säger att jag inte minns?
Vad är det finaste du fått? barnena
En speciell dag du minns: när lill*n kom till jorden...
Hur gammal är du: 37
Tycker du om någon just nu? är det här en dum fråga?

Du samlar på: små keramikhundar
Gröna eller röda äppeln: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: maken

Gillar du golf: inte alls
Vilken tid gick du upp idag: 05.27 pip
Har du sovit i din egna säng inatt: ja men inte ensam
Har du strumpor på dig nu: nej
Är det okej att gråta: det är det
När grät du senast: det var ett tag sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: bara en? ;)

Bär du glasögon eller linser: båda, men inte samtidigt
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: jag tycker det är kul med märkeskläder
När går du upp ur sängen en helgmorgon: när barnen så behagar
Har du piercing: i öronen är det hål
Vill du gifta dig: been there done that

Vill du ha barn: inte fler nu tack
Solar du ofta: när det finns varm sol
Är du bra på att laga mat: inga kommentarer

Är du flygrädd: inte rädd men det är inte min favvosysselsättnign heller
Hur vig är du: inte som när jag var liten

Är du musikalisk?: jovars
Vad dricker du helst när du är törstig: fun light eller vatten
Vilken är din favoritglass: lakrits är gott

Tror du på ett liv efter döden: Jag tror att något händer, vad är det för vits annars?
Tycker du om sushi: sushi is my middle name

Vad äter du helst när du ser på film: smågodis
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: tycker det är otrevligt
Är du morgon- eller kvällsmänniska: mer morgon än kväll

Vilken ögonfärg har du: grönblågrå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: har hänt

Biter du på naglarna: mer på nagelbanden, ajabaja
Röker du: har ni fest elelr?

Hur ofta tränar/motionerar du: dagligen promenaddeles
Senaste låt du hörde: maken gnolade themet till CSI

Finaste bibliotekarien

Paljettkofta gör sig ypperligt i bibliotek! Kolla in världens snyggaste Anna bara. ÅH NU VILL JAG HA EN SÅN!

Drog

Aj aj aj vad lätt det är att bara gå och hämta en kaffe till å en kaffe till å en...

Jag får sätta en maxgräns per dag på högst... tre? Eller fyra. Eller nåt.

Darth is in da house



UPDATE: Tillsammans styr dom galaxen!

Tinge-what?

Den där hajpade Tingeling-låten "som alla går runt och nynnar på" enligt tidningar och radio? Jo jag såg den på Melodifestivalen. Om jag minns den? Icke.

Hämta tidningen

Nähä, inte riktigt dags än. Men, jag fick schysst höga klackar på dom!

Båtbesiktning

Badkaret är nu officiellt invigt. Och godkänt.

söndag, mars 22

Ståndaktigt

Nu har dom sagt " fått resning", "vill ha resning" och dylikt ungefär tio gånger på nyheterna. Och jag kan inte låta bli att dra på mun. Är det bara jag som misstolkar?

Here are many wild animals




You gotta lova A Camp.

Mer inredning

Det frågades om matsalsmatta. Hepp. 2 x 3 meter från Ikea. Och jag baxade den från Ikea, in i bilen och hem själv!

Bucker

Så var den äntligen fylld, bokhyllan i matsalen. Alla fick såklart inte plats, fortsättning följer på övre hallen och i arbetsrummet. The more places the merrier, väl?

En annan visa

Jag ser det snöar
jag ser det snöar
det var väl skittrist
vaf*n.

The collector

Om en vecka har det gått ett år sedan allra kärasta dottern kom till världen. Ett mycket kort år, om ni frågar mig. Vad hände, liksom?

Nå. Jag har köpt en fölse. Ett silverarmband a la Bismark. Som det ska samlas berlocker på. Berlocker år ut och år in, tills armbandet är alldeles fullsmockat. Kommer att bli jättefint och är perfekt att önska till.

Till fölsen får hon ett T och en lyckoslant.

Always look on the bright side

Kliver man upp med tuppen har man hela dagen framför sig! Leve barnen som ser till att man tar vara på helgen och inte sover bort dyrbara timmar.

I´m so happy
I´m so glad
that I´ve got you
I want to thank you
and thank you means merci.

Translation: How is 6.30 a Saturday morning for ya´ll?

lördag, mars 21

Sauna

Visst, vi inviger bastun också när vi ändå är i farten!

UPDATE: Iiii och bada badkar också!

Det sa bara...

Kände du hur det gick som en virvelvind förbi dig? Såg någon fara förbi med blixtens hastighet, alltså så snabbt att du egentligen inte hann se? Det vajade till i skyltgardinerna och så blev det stilla igen.

Ja, på Ikea. Det var bara jag. Som shoppade köksmatta (nix, inte det där pappelina eller vad det heter, Polly) och några himla underlägg på rekordtid. Dansade en lustiger dans på tag-själv-lagret när jag skulle försöka balansera tre såna hala dj***ar.

Nu ska här inredas i matsalen!

Man tager vad man haver

Jag och sonen har ett träningspass att gå på.
Maken har migrän.
Dottern har kryp och stå i benen.

fredag, mars 20

... tetiskt

Rent hypotetiskt är jag så snygg om fötterna att jag nästan dör. Men när det är hypotetiskt är det väl kanske egentligen inte på riktigt? Rent hypotetiskt alltså.

En hypotes är ett antagande om verkligheten. En hypotes är normalt bara intressant om man använder den i hypotesprövning eller hypotetisk deduktion, då man kan avgöra om hypotesen gett en sann eller falsk bild av verkligheten. Jämför även ad hoc-hypotes. Inom matematiken brukar en hypotes benämnas förmodan eller antagande.

Sportfånar

Säg, är det ett ålderstecken när jag tycker det låter lite töntigt att säga att man "sportar" kläder och nya frisyrer?

Realisablopp

Nämen vet ni vad? Halva priset på allt i bloppisen. Smack pang ba.

Fråga kolon

Finns det något man kan göra när man väntar paket som tycks ha kommit bort på vägen? När paketet skickas som vanligt brev, inte rekomenderat eller så? Eller är det liksom kört då?

Who´s afraid of Linda K?

Vafasen, folk på jobbet skyggar ibland när jag kommer sättandes. Hjälp här kommer hon igen, vad vill hon nu då? Typ. Jag får sätta på mitt snälla ansikte och säga Lugn, jag ska inte äta upp dig!

Si si si!

Vad mallig jag blir! En spansk copyat! Una copygato español!

Damn good tits

Jag ljög för min läkare härom dagen. Eller, jag sa inte emot när hon konstaterade en sak som inte var sann.

- Bla bla bla bla... ja för du har ju slutat amma, bla bla bla...
- Ehm...

Men vaf*n. Det sker bara nattetid, men det sker. Tidigt tidigt på morgonen, så att hon somnar om och sover några timmar till. Fick dotra som hon ville skulle det vara betydligt oftare. För att det är myspys. Och det tycker jag ju också att det är. Det ska inte vara fler små, alltså är det här sista gången. Så jag drar ut på det, trots omvärldens tjat att nu får det vara nog.

Hoppas lite tröstlöst på att dottern en dag bara ska ha fått nog. Som andra barn. Jorå, när helvetet fryser...

Hypo...

Rent hypotetiskt, vilka är finast? Jag kan inte bestämma mig. Rent hypotetiskt alltså, kan jag inte rent hypotetiskt bestämma mig för vilka som är hypotetiskt finast.

torsdag, mars 19

Citerar också

I´d been saying for years, Shall I cut my hair? Shall I cut my hair? Shall I cut my hair?And my friends was like Kate for God´s sake, shut up! Just cut it. So I did that day. I was looking at pictures of Edie Sedgwick.

Mossigt

Jag har bara hunnit snabbläddra genom den, Kate Moss Style-boken. Och den verkar lovande! Full av coolers bilder på damen i fråga. Bland annat en del på när hon var korthårig. Järnspikars vad snygg. Nu känner jag mig helt rätt igen.

Sådetså

Vad gör ni när ni tycker synd om er själva?

Jag köper skor jag.

Speedad

Jag lever, jag jobbar som en galning och jag har jättekul!

Cos I´m worth it?

Jag gillar den här jag. Funderar på om jag inte ska hugga den nu när det är 20 procent på Åhlens.

Nästan som Ikea

Man Jag går in på Systemet Apoteket. Eftersom man jag har ett recept att hämta ut. Det är alltid kö på Apoteket. Så man jag tittar runt. Bland hyllorna. Just ja, dottern behöver flera beppar (=nappar). Man Jag tar fyra såna. Söta tandborstar, dom skulle sonen gill...höppa höppa höppa! Starwarsplåster! I´ll be damned. En sån. Och tandborstarna också. Dotterns minitandkrämstub är förresten nästan slut, man jag tar en sån också. Är det inte min tur snart? Nix, det sitter en hundraåring och mal där framme. Man jag går ett varv till. Expediten undrar om jag kanske vill låna en av deras korgar, det ser lite svårt ut att bära allt. Just ja, vi måste ta bort sonens fotvårta. Hallå expediten, vad ska man jag välja? Jaså den här dyraste, jaha okej. Där är ju den där krämen min husläkare tipsade om. Tar den. *blipp* 107 det är ju jag! Ja jag ska ha den där smörjan på receptet tack.

Och så går man jag ut från Systemet Apoteket med en kasse full. Ingår det i deras planer?

No shoe for you

Jag ber att få presentera graden av trötthet:

Jag orkade inte prova ett par sprojlans nya pjuck igår. Det kändes för jobbigt att plocka upp dom ur kartongen. Jag gick och la mig istället. Utan att läsa innan jag släkte lampan. Gå direkt i säng utan att passera sko (som i Monopol, där finns ju en känga, eller hur?)

Jag är hög

Närmare elva centimeter klack på idag. Det gör mig en och åttiotre.

Dagens bling

Jag fortsätter att gotta mig i armband. F*n förresten vad svårt det är att sätta på sig dom själv. Får gå upp tio minuter tidigare på mornarna om det ska vara på det här viset!

Idag:

ett till guldigt
rött med liten hand

onsdag, mars 18

Yoda läker

Plåster from the dark side there is.

Sommar sommar sommar...

Åh, jag hörde just signaturmelodin till Sommarpratarna. Ni ska se att det bara säger *poff* och så är vi där!




Ja e ingen brutta

Jag läste i dagens City att nu våras det för Mc-jackan. Ett säkert kort i vår. Funkar till vardags och till fest.

Funkar säkert på andra. Funkar inte till mig. Tycker det kan se cool ut, men känner mig inte alls bekväm med den modellen. Jag är helt enkelt inte Mc-bruttan. Jag är mer Dagmar-flickan. Och det är inte fy skam.

Jag diggar dej

Alltså. En del forskare är så sabla trevliga att jag blir kär bara av att prata i telefon med dom!

My ass

På jobbet fick jag höra att min stjärt är populär.

- Jag brukar ta fram din blogg och visa, titta här är vår bibliotekarie.

Jag responderar med lika delar stolthet, genans och hysteriska skratt.

Copycat

Har haft den här inspirationsbilden i pärmen länge. Äntligen fick jag till det. Och ja, jag köpte också tischörten. Skäms lite. Men den fanns där, den var mjuk, jag hetsades av ungdomar som också ville ha den. Så, skjut mig.