söndag, januari 19

I disagree, Sofi

Jag brukar köpa Sofis mode. Fast jag undrar mer och mer varför, den ger mig inte särskilt mycket. Tycker inte det är så inspirerande med budgetmode och vad kändisar har för tokiga kreationer på sig när dom går på kändisfester.

Det är inte alltid texterna känns så intelligenta heller. I senaste numret fastnade jag för dessa meningar:Work that skirt? Skjorta som kjol? Jag tolkar det som att jag helt enkelt är för gammal för blaskan.

9 kommentarer:

Vesnas vardag sa...

Köper den i rena farten vid kassan, tycker inte heller att den är så speciellt rolig att läsa. Farligt att stå i kö för länge. :)

Peace in mind sa...

Skrev så här till min dotter ang ett prenerbjudande på ovan nämnda tidning:
"Du får blaskan, jag tar flaskan" apropå att man får en flaska Nuxe-olja om man prenumererar en stund. Kändes som rimlig fördelning. Plus att jag var fett stolt över mitt fyndiga rim...

Jessica E sa...

Håller helt med! Vi är nog lite för kvalitetsmedvetna...!!

Unknown sa...

vv: ;)

pim: schysst uppdelning!

jessica e: kan vara ett ålderstecken :)

B-M sa...

Men vad ska man köpa för modetidningar då? DV är inte heller lika bra som förr...vill hitta en bra, där det finns mode som passar vuxna kvinnor.

mis(s)match sa...

Svårt! Tycker att även Elle blir mindre intressant, men stör mig rent av på det usla språket i ffa Styleby. Förstås är alla dessa modetjejer inga akademiker, men har de ingen copywriter som kollar stav- och syftningsfel??

Sara sa...

Om Chic kom tillbaks... Och Ruby. Då vore jag glad. Vi prennar på Sofis Mode, mest för att den är billig och ändå helt ok om man jämför med dödstrista DV. Men - det finns ingen som är hundra bra nuförtiden tycker jag :)

hallinbloggar sa...

Jag gillar ju Femina....!

Unknown sa...

alla: jag håller mig till elle, styleby (blandat där, men för det mesta helt ok), damernas, costume och cover.