måndag, september 3

Vardagsdramatik

Följande äger rum vid toaletterna:

Jag hastar in på en av de tre toaletterna. Lukten slår emot mig. Någon har varit där innan och gjort ont. Jag tänker: här kan jag inte vara! Både för min näsas skull och för att jag på intet sätt vill förknippas med lukten när jag kliver ut och någon annan tar vid. Jag backar och roterar samtidigt för att välja någon av de andra två toaletterna. Samtidigt som jag noterar att den närmast är upptagen slutar den vara upptagen, dörren öppnas med väldig fart och jag får liksom kasta mig åt sidan för att inte träffas. Oj oj säger personen som kommer ut. Jag försöker att se ut som att jag bara passerade förbi och inte alls skulle på toa men gick lite för nära dörrarna (?) och säger något i stil med: Tjoflöjt (?). Personen går bort från toaletterna och jag vänder tvärt och smiter in på toa nummer två, med förhoppningen att personen inte såg mig. Lukten är ok och jag kan göra det jag kom för att göra.

4 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Lite bättre för dig iallafall - jag gick in på en toa på jobbet och där hade någon gjort nummer två. På locket och på golvet.

Hur kan man vara så äcklig alltså?

Linda K sa...

sara: iiuuu. har ni hundar på jobbet? :S

hedgehog-sara sa...

Man kan ju tro det... Vi har tyvärr inga egna toaletter som personal - så allt möjligt folk går på dom. Skitäckliga om man ska vara lite fyndig.

Linda K sa...

sara: fyndigt och synd!