söndag, september 9

Kvalle?

Det hängde en sån här stackare kvar på Lindex i mitt kassa lilla centrum. Jag tog hem den på prov. Någon annan som har? Vad tror vi om kvaliteten? Kommer den att hålla eller är det bättre att satsa på något mer "dunigt" märke?


15 kommentarer:

Cissi N sa...

jag köpte en liknande variant på KappAhl, som kändes lite mer rejäl. ja man får vad man betalar för...jag har tänkt min som en kul extra jacka!

Editor sa...

Stod och kände på en grön sån på Lindex och tyckte att den var i tunnaste laget för att ens kallas jacka! Men fin att titta på.

Linda K sa...

cissi och caroline: den här är ju mer en att-ha-under-något-tunnare-jacka. åtminstone har jag tänkt mig den så.

hallinbloggar sa...

Jag klämde också idag men ville ha en svart som inte fanns. Men jag "håller mig" och väntar tills jag hittar någon i bättre kvalité.

mis(s)match sa...

Snart på alla nära dig! Men praktisk, absolut!

Anonym sa...

Jag köpte en likadan i japan förra året. De var otroligt poppis där. Trots att den känns lätt och tunn är det utan tvekan den varmaste jacka jag har.
/Lisa

Linda K sa...

alla: jag har tänkt över natt och insett att knallorange inte är jag. jag tror på svart och jag tror på lite bättre kvalle!

Editor sa...

Hm, och jag blev sugen på en ändå. Den där 25%-aren ligger ju och lockar i plånboken.....

Anna H sa...

Jag klämde på Kappahl varianten, men nej. Köpte en Patagonia för en tusenlapp till och oj! Så mycket bättre och mer genomtänkt. Världens bästa plagg. Lekplats, skidbacke, under tunna jackor, funkar jämt.

Mrs J sa...

Rätt fin faktiskt. Min väninna köpte den mörkblå. Var frestad själv men försöker undvika sådana där allt för uppenbara snart-på-alla-nära-dig-plagg! Bra formulering där mis(s)match!

Linda K sa...

alla: den har åkt tillbaka. känns rätt, jag går på något mer hållbart.

Linda K sa...

skåneanna: ja, marmot äger! har en dunjacka som är Gu.Dom.Lig :D

Linda K sa...

skåneanna: nej en FLEECE skulle det vara.

Camilla sa...

Du får klämma på Filippas svarta nästa vecka!

Linda K sa...

camilla: ja jippi!