torsdag, september 6

Hörrni anonyma

Så här är det. Jag är för det mesta en ganska trevlig person. Visst, jag har mina sidor och mina stunder, men överlag får jag ändå höra att jag är bra att ha med att göra.

När det gäller bloggen och kommentarer har jag erfarenheten att kommentarer som inte är så trevliga alltid har avsändare Anonym. Eller något påhittat knäppnamn. Jag får för mig att det är lätt att gömma sig bakom Anonym och skriva sånt som man kanske inte skulle skriva om man hade ett riktigt namn. Därför tolkar jag säkert en del anonyma kommentarer som lite syrliga eller mindre trevliga.

Jag har ingenting emot att folk tycker annorlunda än jag. Jag fixar kritik också. Men jag tycker att man kan skriva under på det man kommenterar. En Lisa eller en Kurt blir för mig mer personlig än Anonym. Det är inte min mening att vara otrevlig i kommentarerna (vilket jag fått höra att jag är ett par gånger på sistone). Det här inlägget är ett försök att förklara varför jag kanske uppfattas så ibland.

Ok?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, jag förstår vilken kommentar du menar och jag måste säga att du lät lite ... syrlig. Felåt.

// Jessica

Linda K sa...

jessica: sorry. får lägga till fler smileysar så att det blir trevligare :)

yllet sa...

Ja och jag har märkt att jag tenderar att bli anonym när jag försöker kommentera via min telefon och när jag försökt att logga in sjutton gånger och misslyckats så blir det så missar jag att skriva under med /yllet eller nåt. Så kanske är det något som fler drabbas av? Så det kanske inte är så att man försöker gömma sig bakom en fasad som anonym heller?

Linda K sa...

yllet: jag menar inte att jag uppfattar alla anonyma som otrevliga. men att det kommentarer som ÄR det altlid har en anonym avsändare.

Mia sa...

Jag tänkte också på att du lät lite erhm, arg och den anonyma sa ju bara att Sofis mode var en tidning för tjugoåringar men jag förstår vad du menar. Man höjer muren lite när man ser att det är en anonym som kommenterat, man gör sig beredd på att det kan göra ont liksom men blogger är lite tokig för de som inte har blogg måste ändå använda "anonym" för OpenId-grejen funkar nästan aldrig. Man kan ju iaf skriva under ett namn i kommentarsfältet. Hm.

Happy helg!
Kram