söndag, september 2

Baby foot

För två veckor sedan provade jag Baby Foot. På med plastofflor i två timmar. Nån vecka senare började fötterna flaga. Och när jag säger flaga menar jag flaga. Varenda millimeter på mina fötter har ömsat skinn. Och förvandlats till just vad det heter: bebisfötter. Mjuka och fina som kattungar.

Så, jag rekommenderar absolut Baby Foot. Inte var och varannan vecka, men ett par gånger om året så att fötterna får sig en riktig omgång.
Baby Foot tralaa - prova redan ida!

10 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Jag vågade inte riktigt prova, tyckte den där delen när det flagade lät läskig så jag "fegade ur" och tog Scholl! Funkar OK men inga bebisfötter direkt : )

Linda K sa...

hallinbloggar: jomen gör´t! fötterna älskar det :)

Caroline sa...

Måste prova.

Stolpskottsdjungeln sa...

Precis vad jag behöver! Låter lite läskigt med flagande fötter men jag litar på dig :)

Linda sa...

Jag testade för 1,5 vecka sen och damn vad det flagnar. Både läskigt och fascinerande! Och väldigt mjukt blir det.

Mrs J sa...

Känner viss noja... Vart exakt hamnar flaget? Fotändan av sängen, soffbordet, inuti alla strumpbyxor?

C sa...

Mig har dem skrämt då jag undrar VAD gör så att det flagnar så hiskligt. I över ett år har ovetskapen hindrat mig att handla. Vet någon?

Linda K sa...

alla: ja det blir ju en del flag, och det hamnar såklart där fötterna befinner sig. Som det står i beskrivningen: Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.

Sofie sa...

Också testat. Och fascinerad och lite äcklad över flagandet. Jag hade sockar på under hela perioden, dygnet runt. Kunde inte med att ha massa fotflag överallt :) Och det mesta och största kan man ju gnida bort lite försiktigt i duschen.

Men kommer göra igen!

Unknown sa...

sofie: ja det är med lite äckelförtjusning man pillar och har sig. men det känns ju väldigt renande efteråt :)