torsdag, november 4

Samma samma samma

Jag har lite svårt att förstå folk om säger/skriver/hävdar att dom lever i ett och samma plagg dag ut och dag in.

Eh, skittråkigt? Även om det är ett älskat plagg finn det ju alltid andra kläder som skriker efter efter att få användas. Eller är det en fråga om diciplin? Ibland har jag funderat på att ha samma par jeans en hel jobbvecka och ändra resterande outfit på diverse sätt. Ska det bli nästa vecka? Jag får klura på det.

9 kommentarer:

Frida sa...

åh, kanske nåt för mig att sno till mina temaveckor: ett par jeans, 7 outfits...

Livet runt 30...5 sa...

Skulle kunna vara jag, samma trista amningströja som ändå blir nedkletad så fort jag ens närmar mig ungen. Men när jag blir stor och börjar jobba igen ska jag bättra mig, jag lovar:-)

Linda K sa...

frida: jag funderar på en nödlösning, jeans hela veckan men inte nödvändigtvis samma par... :P

livet runt 30...5: been there done that :D

Frida sa...

Tema:jeans har jag ju redan kört. börjar bli svårt att komma på nya teman nu, du har inget förslag till mig?

Linda K sa...

frida: hm, färgtema? bara rött en dag, bara blått nästa, svart, beige...? :)

Frida sa...

monokromt. hmm, jag har tänkt på det, men vet inte om jag klarar det en hel vecka. ska kolla i garderoben och klura.

peachgirl sa...

Six items or less-projektet tycker jag verkar spännande, man (jag) använder ju bara typ 10% av garderobsinnehållet i dagsläget. Kanske man skulle ta tag och köra eget projekt....Linda tror du att du pallar med six items-kläddiet?

länk här;

http://sixitemsorless.com/

Linda K sa...

frida: :P

peachgirl: jag fattar inte riktigt vad det går ut på? får man bara använda 6 plagg? nä då börjar det likna tortyr tycker jag. jag använder nog ganska mycket av innehållet i min klädkammare. och nu håller jag ju dessutom på att jobba mig igenom allt :)

peachgirl sa...

Ja precis, man väljer ut 6 plagg (eller färre om man är hardcore) och sen får man ha multipla exemplar så har man t.ex. valt att ha med 1 vit t-shirt kan man ha hur många kopior man vill för att tvätt o så ska funka. Underkläder, jackor, skor, uniformer, träningsplagg och accessoarer räknas inte. Så det är inte fullt så läksigt som jag först trodde. Jag tror jag ska prova detta i typ...januari, som nyårslöfte. måste rensa i garderoben på nåt sätt så det här kan nog vara en ögonöppnare (säger man verkligen så?) för mig.
Om inte annat är det bra övning om man skulle vara med i robinson (aldrig i livet) eller bli fast på en LOST-liknande ö (hjälp!).