torsdag, november 11

Chefen har läst

Lyckan, kärleken och meningen med livet av Elizabeth Gilbert

Jag hörde att några bara inte klarar av boken utan lägger ner. Jag älskar den! Det är en sån där bok som jag skulle vilja låg i väskan jämt och för alltid och aldrig tog slut. Som jag kunde läsa när helst jag had en stund över. Visst, lite flum här och där men på ett roligt och avslappnat sätt. Skrattade ofta under läsningen. Jag kommer att sakna den!

Jag tror jag måste se filmen nu.

10 kommentarer:

Anci sa...

Hade min liggandes i väskan att plockas fram på spårvagnen till o från jobbet.Tror att det är en sådan bok...inte att sträckläsas utan njutas i mindre doser.Filmen var också bra även om en del scener från boken inte fick så stort fokus.

viveca sa...

Se filmen! Mkt tänkvärt, och man gick ifrån med en lycklig känsla. (jag har iofs inte läst boken...)

jonna sa...

Boken är mkt bättre än filmen, även om filmen är... trevlig. :) I övrigt håller jag med, jag gillade också boken massor!

Erika sa...

Jag har sett filmen och tyckte om den, men står lite i valet och kvalet om jag ska läsa boken eller inte.

cruella sa...

Boken är bättre än filmen som jag tyckte var rent generande. Läste boken för ett par år sedan, maken hade med den hem från en resa och han läste den med mer behållning än jag, konstigt nog. Jag kunde inte sluta känna hur urbota jobbigt neurotiskt självupptagen Gilbert var av sina i-landsproblem.

Fast jag läste ju ut den, så något var det väl.

hallinbloggar sa...

Intressant! Jag var ju en av dem som inte kunde läsa vidare. Men filmen vill jag nog se, om inte för att få se Julia Roberts, gillar henne!

Maria sa...

Jag gillade Italien-delen massor, men Indien-biten var alldeles för flummig för mig. Bali lite bättre. Filmen vill jag absolut se, både Julia och Tuva i samma film liksom!

Livet runt 30...5 sa...

Nähä, då får jag väl ge den ett försök till. Kanske för att jag läser alldeles för sällan för att komma in i den.

Linda K sa...

alla: word word word!

Vesnas Vardag sa...

Åh vad kul. Har precis börjat läsa den, har till nästa lördag på mig. Men den är lättläst va? Så det borde gå. :)