onsdag, november 10

Always on my mind, you were always

Jag önskar mig en mjuk och go benvitaktig eventuellt glesstickad gärna lätt bylsig tröja. Det är löjligt hur mycket ett sådant plagg kan uppta plats i min hjärna. Den är antingen mycket liten (min hjärna, tröjan bör inte vara mindre än small. Om den är overzise, annars kan det vara aktuellt med en medium) och då kan jag räknas till facket dum blondin och i sådana fall är ju allt som det ska. Eller så är den (fortfarande hjärnan) mycket stor och tanken på mjuk och go benvitaktig eventuellt glesstickad gärna lätt bylsig tröja är försvinnande liten i detta universum att djupa tankar och grubblerier.

Vem vet? En sån där tröja skulle jag hur som helst bra gärna vilja ha.

Något i den här stilen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att det krävs en relativt stor hjärna för att få plats med jobb, barn, hem mm mm OCH en fluffig benvit tröja.....;)
/Barbro

Hanna sa...

Jag tror bannemig att jag såg något sådant i kvalitetsaffären Gina Tricot igår...

Sunflower sa...

En sådan där tröja har jag på hjärnan med. Min (hjärna) är mossig av någon bacillusk som plågat mig sedan i söndags. Felet med sådana där tröjor är att de är antigen stickade i ullblandning och då kan inte jag ha dem, eller så är de stickade i ren akryl och då vill jag ha det billigt. :) Sticka själv?! :)

Hanna sa...

På Gina T var det snorbilligt och storstickat. Osäker på material dock.

Linda K sa...

barbro: ja jag har ju rätt stort huvud...

hanna: det brukar vara akryl... :S

sunflower: sticka själv? jag? HA HA HA ;)

Anonym sa...

Kanske den här från Malene Birger kan funka. http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=2140&m=68&page=1&rnum=31
/Malin

Linda K sa...

malin: det är precis den som är på bilden! har provat den, jättefin men väääldigt glesstickad. lite mindre gles är jag ute efter :)