fredag, april 9

Sudda bort din sura min

Karolina, varför den buttra attityden? Suck vad ni tjatar om dagens outfit.. okej då... jag har faktiskt inte tid med collage egentligen...

Antingen bloggar du eller så struntar du i det. Jag gillar din blogg, men inte lika mycket när det blir så tydligt självuppoffrande. Dags för en paus? Hoppas inte!

8 kommentarer:

Frida sa...

ah, jag tänkte samma sak.

liten sa...

Jag med. Buhu buhu liksom. Först har hon inget att skriva om och gnäller över att måsta lägga upp dagens, sedan kommer läsarna med förslag och då har hon inte tid. Mähh, fnyser jag intelligent ;-)

Camilla sa...

Men hon har väl alltid varit rätt butter, inte så mycket tjo och tjim där inte. Fast hon har känsla för mode ...

Free Fashion Pia sa...

Det är ju KUL att göra collage ju!

Annie - PD sa...

Tänkte precis skriva som Camilla!

Men jag saknar kollagen och gillar dagens outfit. Känns dock som Rodeo är lite mer pretto vilket får mig att gäspa stoooort.

Sussilull sa...

Håller med. Har följt Hotspot hur länge som helst och jag kan sakna hur det var tidigare, låååångt innan Rodeo och alla milslånga utläggningar om div fenomen. Intressant ibland men hela Rodeo känns, som Annie skriver, ganska pretto. Och opersonligt.

Minna sa...

jag har inte läst henne sen hennes flytt.

sagt o gjort sa...

Gääääääsp säger jag bara. Storbloggarna känns så otroligt uttråkade och har uppenbart för mycket annat för sig. ge plats för nya inspirerade/inspirerande människor säger jag!

pssst..säger hon (jag) som inte förmår sig skriva ett enda inlägg längre.. men vafasen jag är nykär jag får dispens!