söndag, november 2

Kram

Jag gjorde mig lite lustig igår. Inte för att vara elak, utan bara för att smaken är som baken. För att jag tycker att hon faktiskt förgyller vardagen med sin blogg.

Men så läste jag kommentarerna till det inlägget. Vissa är riktigt otäcka. Vad är det med människor? Jag tror Engla kan behöva en kram. Kram, Engla!

10 kommentarer:

Katarina sa...

Du såg väl att alla verkligt elaka kommentarer var anonyma? Typiskt att de som känner behov av att göra ner andra inte kan stå för det. Trist. Engla kan ju känna sig som en större och modigare männsika, som vågar stå för vem hon är och vad hon tycker.

Katarina sa...

Eller människa kanske... Sorry.

Linda K sa...

katarina: det är lätt att vara elak eller otrevlig om man kan gömma sig bakom anonymitet. tror hon är van vid det här laget, hoppas hon inte tar åt sig :)

Free Fashion Pia sa...

Hennes kommentarer lever ju ett helt eget liv, det är lite läskigt nästan! Fascinerande som fenomen, hela hennes blogg, ingen jag läser regelbundet, men ibland länkar ju du dit och då måste man ju kolla ;-)

Miss Upsey Daisy sa...

Jag läste inlägget innan och tycker kommentarerna är läskiga. Men jag är ju lite av den uppfattnignen att man inte ska elakheter på andras bloggar.Men det är förvisso en rätt stor skillnad mellan att föra en diskussion eller att skriva att någon ser ut som en hora eller kalla hennes barn för horunge.

Linda K sa...

ffp: som sagt, förgyller vardagen :)

miss ud: javisst. hur kan man hata en bloggare liksom? som man inte känner? koko.

Linda K sa...

ffp: som sagt, förgyller vardagen :)

miss ud: javisst. hur kan man hata en bloggare liksom? som man inte känner? koko.

Picaflor sa...

ush jag såg nyss, brukar inte läsa hennes kommentarer, men häromdagen läste jag någon som kallade hennes barn för "horunge" helt otroligt. Du gör dig lustig över fenomenet engla, men inte hennes person, för ingen av oss känner ju henne! Om man stör sig på en bloggare så mycket kan man bara klicka på det röda krysset, snabbt o lätt färdigbrett. Jag skulle nog böla om någon va så elak mot mig som hennes läsare!

Picaflor sa...

ps.Och jag menar inte att du gör fel när du driver lite med henne, du gör det på ett snällt sätt!

Linda K sa...

picaflor: jag håller med till fullo. jag skulle också bli väldigt ledsen. det finns konstigt folk där ute :S