fredag, augusti 1

Hänger ut en till

Min frisör är världens coolaste. Hon har tatueringar här och var. Hon har lååånga naglar i knalliga färger. Hon har häftigaste lång-korta frisyren. Hon har en tvättahåret-stol med inbyggd massage. Hon har en stor motorcykel parkerad utanför salongen. Och hon klipper som en gud.

12 kommentarer:

fru A sa...

inte undra på att du vill vara otrogen med henne!

Linda K sa...

fru a: precis :*P

malin sa...

förlåt men jag kan inte låta bli att tänka på tabita i mia och klara!

Minna sa...

den där stolen alltså...

Linda K sa...

malin: jag förlåter dig eftersom jag inte hört den ;D

minna: jag sa åt henne att dra igång den åt dig nästa gång :D

Anonym sa...

kan hon heta Myrna månne?

Spiro sa...

Haha, du är härlig du Linda! (ang rubriken) Superfint linne idag förövrigt! Själv sitter jag med en sliten sunkig t-shirt (tisha? eller är det bara snygga t-shirts som får kallas tisha?) med texten "mjuk i mössan"... %o)

Anonym sa...

Apropå ingenting alls. Sitter och beställer lite kläder från en engelsk sida, men vid betalningen i deras kassa blir jag alldeles konfys. Jag vill betala med mitt visakort precis som man brukar, men ska jag trycka på symbolen med "Visa" eller på den med "Visa debit"? Blir alldles förvirrad. Vad är skillnaden? Någon som kan det här? HJÄLP!!

/Mia

Linda K sa...

anonym: nepp.

spiro: allt som inte sitter för tight förtjänar namnet tisha :D tack!

mia: har jag inte varit med om, kan tyvärr inte hjälpa :S

Anonym sa...

Svar till Mia. Som boende i England sa hander ju det dar nastan dagligen och sa har ligger det till: Visa = om det ar kredit kort du har (da man betalar rakningen en manad i efterskott). Visa Debit = typ vanligt betalkort da pengarna dras direkt fran ditt konto. Lycka till med shoppandet! /Johanna

Linda K sa...

johanna: tack säger jag med! :)

Anonym sa...

Johanna: TACK!!!

/Mia