måndag, juni 2

Sleepless in Stockholm

Nej nej nej nej nej! Inte mjölkstockning igen, om jag får be. Kan man ha bara ont och inte feber, eller är det något annat då?

9 kommentarer:

tingeling sa...

ajajaj jag brukar ha så innan det slår till på allvar. amma, amma eller pumpa och duscha jättevarmt. hoppas det hinner gå över & att du inte är ensam med två barn just denna mysiga måndag...(har även hört att presenter hjälper mot stundande mjölkstockning, märkligt inte sant..?)

Jessica sa...

Usch, usch, stackare. Hoppas det ger sig!

fru A sa...

början till kanske..? åh, stackare, hoppas det ger med sig och inte utvecklas till något värre!

Minna sa...

Oh no! Du får inte vara ute och fläscha tuttarna i vinden vid poolen sådär. Uh. Stackare! Krya på dig kram.

Spiro sa...

Stackare. Jag hade en sväng också men fick aldrig någon feber. Hoppas det släpper snabbt!

Sunflower sa...

Jag vet inte vad det är, eller hur det känns, har ju aldrig varit gravid/ammande, men jag hoppas det går över snabbt, för det varkar inte vara något som man bara tycker är lite obehagligt och sen går det över över natten. Kram

tant t sa...

Jag fick aldrig feber, men jätteont ibland! Duscha varmt är mitt bästa råd. Kom på en sak till...drag är en stor orsak till stockning - även om det är 20 grader varmt ute. Måste skydda tuttisarna extra mycket = skippa bad o bikini. Krya på dem :)

Var dags glimtarn sa...

Åh nej, pouvra... Jag ser min vinter framför mig. "Stora barnen" i skidskola, jag och baby Juno på en alptopp, i väntan på lunchen och onda bröst och feber. Har du supertips!?

Linda K sa...

alla: tack! får väl skylla mig själv som hade bara baddräkt igår :( men det känns som det blir bättre och bättre varje gång jag ammar iallafall.